Bestuur XVII

Laura Kistemaker
Als hoofd van het bestuur, is de voorzitter verantwoordelijk voor het goed functioneren van de rest van het bestuur. Vergaderingen leiden, bijspringen waar nodig en zorgen dat iedereen op zijn plek is, de voorzitter doet het allemaal!
Tijmen Kerkhof
Binnen een verenigingen moet er iemand zijn die zorgt voor de boekhouding. Regisseurs betalen, budgets samenstellen en sponsoring zijn allemaal taken die er bij horen.
Lisa Guijt
De secretaris is verantwoordelijk voor alle interne communicatie binnen de vereniging. Zo wordt er bijvoorbeeld een wekelijkse nieuwsbrief verstuurd. Daarnaast is de secretaris ook het aanspreekpunt voor de leden over administratieve kwesties.
Tessa Geenen
Bestuurlid Intern houdt in dat je zorgt voor alle activiteiten die gedurende het jaar daad werkelijk gebeuren. Alle feestjes, borrels, workshops, weekenden en andere activiteiten worden georganiseerd door onze verschillende commissies, die jij als intern samenstelt en actief houdt!
Anne Oort
Met de functie Regisseurszaken sta je midden in het toneelbeeld van STA!. Je bent verantwoordelijk voor alle regisseurs en voor het plezier in de spelgroepen. Voor de regisseurs ben je een direct aanspreekpunt, voor als ze vragen en of opmerkingen zijn. Ook de leden kunnen naar je toekomen voor vragen en of opmerkingen over hun spelgroep.
Daniëlle Heunks
Om onze 14 voorstellingen te kunnen faciliteren, moet er soms praktisch gekeken worden naar wat er moet gebeuren. Dit is waar het bestuurslid Productie en Promotie bijspringt. Deze stelt voor elke voorstelling een productie team samen en zorgt dat dit in goede banen loopt. Daarnaast houdt dit bestuurslid zich bezig met hoe de vereniging zichzelf presenteert naar geïnteresseerden.

Britt Hoenkamp

Programma 2019-2020


1. In de Greifswalderstraat - gearchiveerd
2019-2020 - Teksttheater - Crea Theater
Uitvoering: 12-12-2019 t/m 14-12-2019
Regie: Sanne Smits


2. Koppie Koppie - gearchiveerd
2019-2020 - Komedie - Crea Theater
Uitvoering: 12-02-2020 t/m 14-02-2020
Regie: Anca Siegersma


3. Noah - gearchiveerd
2019-2020 - Montagetheater - Crea Theater
Uitvoering: 04-03-2020 t/m 06-03-2020
Regie: Steven Joles


4. Goede bedoelingen - gearchiveerd
2019-2020 - Teksttheater - Crea Theater - Drama
Uitvoering: 10-03-2020 t/m 12-03-2020
Regie: Nina-Elisa Euson


5. Soldaatje, leef je nog? - gearchiveerd
2019-2020 - Teksttheater - Crea Theater - Amsterdams Fonds voor de Kunsten
Uitvoering: 21-08-2020 t/m 22-08-2020
Regie: Mike Schmitz


6. Noem het maar liefde - gearchiveerd
2019-2020 - Film - Muziektheater - Tragikomedie - Streaming
Uitvoering: 24-06-2021 t/m 24-06-2021
Regie: Simone Versteeg


7. #Antigone - repetities
2019-2020 - Film - Tragedie
Regie: Leonie Kuhlmann


8. Bloedzusjes - repetities
2019-2020 - Musical - Streaming
Regie: Reinier Demeijer


9. Locatietheater - cancel
2019-2020 - Locatietheater
Regie: Eva Goudsmit


10. Medea - cancel
2019-2020 - ITA - Drama
Regie: Jurriën Trappel


11. Moonrise Kingdom - cancel
2019-2020 - Drama - In English
Regie: Jolijn Wendel


12. Vuile Handen - cancel
2019-2020
Regie: Cees Bavius


13. Tafelmanieren - cancel
2019-2020
Regie: Nicole van den Brun

Laura Kistemaker
Voorzitter
Laura Kistemaker, Voorzitter
Mijn naam is Laura en ik heb de eer gekregen om dit jaar de voorzitter te zijn van STA! Ik vind dit mega spannend maar daarom ook super leuk om te doen! Samen met mijn medebestuursleden ga ik er voor zorgen dat dit weer een fantastisch jaar wordt voor iedereen en mijn uiterste best doen om alles zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen. Dit is het derde jaar dat ik in Amsterdam woon en ik had niet durven dromen zo op mijn plek te vallen in een stad waar ik hiervoor slechts 2 keer geweest was. Ik raak dan ook nog steeds constant de weg kwijt maar dat is dan ook deels de charme van Amsterdam. Na
Tijmen Kerkhof
Penningmeester
Tijmen Kerkhof, Penningmeester
Tijmen is mijn naam, filosofie mijn studie en theater mijn passie. Ik ben altijd al een drukke regelneef geweest en na tal van commissies breng ik dat nu tot uiting in de rol van penningmeester. Van creatief puzzelen om zo veel mogelijk uit iedere euro te halen word ik keer op keer enthousiast. Hopelijk resulteert dat in een uitbundig jaar bomvol theater!
Lisa Guijt
Secretaris
Lisa Guijt, Secretaris
Lisa hier, 21 jaar en ergotherapeut in opleiding. Ik heb deze fijne vereniging ontdekt via musicalgenootjes van mijn middelbare school, die na hun examens naar Amsterdam verhuisden en daar verder gingen met toneel spelen. Ik ben hen achterna gegaan en zit ondertussen in mijn 3e STA! jaar, waarin ik de functie secretaris mag vervullen! Ik zal dit jaar voor grammar nazi spelen, belangrijke notulen maken, spetterende nieuwsbrieven verzenden en al jullie vragen beantwoorden via de mail!
Tessa Geenen
Intern
Tessa Geenen, Intern
Ik ben Tessa en behoor ook tot de club van 21! Vanuit het zonnige zuiden, ben ik inmiddels al drie jaar neergestreken in het prachtige Amsterdam, om hier psychologie te studeren. 's Zomers houd ik er dan ook van om in het park gewoonweg mensen te kijken, maar wees niet bang, gedachtes lezen kan ik niet. Ik mag dit jaar de functie vervullen van bestuurslid intern, waarin ik het fantastische verenigingsdeel van STA! zal ondersteunen. Samen met de commissies hoop ik mooie, memorabele en intens leuke activiteiten neer te zetten.
Anne Oort
Regisseurszaken
Anne Oort, Regisseurszaken
Ik ben Anne, 21 jaar en mag komend jaar de prachtige functie Regisseurszaken bij STA! gaan doen! Ik ga 13 regisseurs onder mijn hoede nemen en er voor zorgen dat het toneeldeel vlekkeloos verloopt. Ik heb mijn telefoon abonnement alvast verhoogd, want het wordt een jaar vol bellen, maar ik mag ook 13 keer vol trots in een theaterzaal zitten, kijkend naar wat voor moois er is gemaakt. En dat in de beste stad van Nederland! Ik ben heel wat verhuisd in mijn leven, maar ik huppel inmiddels al twee jaar rond in Amsterdam, waar ik Engels studeer aan de UvA. De rest van mijn tijd vul ik met muziek, b
Daniëlle Heunks
Productie En Externe Relaties
Daniëlle Heunks, Productie En Externe Relaties
Ik ben Daniëlle, 23 jaar en recentelijk afgestudeerd pedagoog. Ik ben vooral te vinden in de recreatie en entertainment branche. ’s Nachts mag je mij wakker maken voor GTST, knetterijsjes of een musical sing along. Nu in mijn vijfde STA!-jaar, heb ik de eer om als allereerste de functie productie en externe relaties te mogen vervullen. Je kan mij dus bellen wanneer je van een oudoom een pand hebt geërfd, je sponsoring weer sexy kan maken of gewoon als je zin hebt om slap te ouwehoeren.
Britt Hoenkamp
Promotie En Subsidies
Britt Hoenkamp, Promotie En Subsidies
Ik ben Britt, 21 jaar jong en ik mag me dit jaar storten op de promoties en subsidies bij STA!. Ik studeer Media en Cultuur, richting film, en ik ben dan ook mega enthousiast over alles dat hier mee te maken heeft. Ik sta het allerliefst zelf achter de camera, of haal nachten door met het editen of vormgeven van van alles en nog niks. Bij STA! vind ik het echter heerlijk om het podium op te klimmen. Dit jaar hoop ik mijn passies te kunnen combineren binnen mijn functie. Ik hoop op een creatief jaar!

CONTACT

Kantoor
CREA Amsterdam

Ruimte 3.15
Nieuwe Achtergracht 170
1018 WV Amsterdam

bezoek alleen op afspraak
Voor vragen over
Neem contact op met
Voorstellingen, locaties, kaartverkoop, wachtlijst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lidmaatschap, Nieuwsbrief
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrienden van STA!, subsidies, sponsoring of acquisitie
Casting, Productie en Promotie, Persberichten
Overige vragen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Play hard, Party hard