Bestuur XXI

Wij denken niet in ik's, maar in XXI!
Maud Hulleman
Als hoofd van het bestuur, is de voorzitter verantwoordelijk voor het goed functioneren van de rest van het bestuur. Vergaderingen leiden, bijspringen waar nodig en zorgen dat iedereen op zijn plek is, de voorzitter doet het allemaal! Daarnaast is de voorzitter dit jaar verantwoordelijk voor productionele zaken binnen CREA.

Commissies

- Almanak commissie

Jelle Hannema
Binnen een verenigingen moet er iemand zijn die zorgt voor de boekhouding. Regisseurs betalen, budgets samenstellen en sponsoring zijn allemaal taken die er bij horen.

Commissies

- Sponsor commissie

Tim Cauven
De secretaris is verantwoordelijk voor alle interne communicatie binnen de vereniging. Zo wordt er bijvoorbeeld een wekelijkse nieuwsbrief verstuurd. Daarnaast is de secretaris ook het aanspreekpunt voor de leden over administratieve kwesties. Dit jaar is de secretaris ook bezig met de promotie!

Commissies

- Camera commissie
- Promotie commissie

Ia Cator
Bestuurlid Intern houdt in dat je zorgt voor alle activiteiten die gedurende het jaar daadwerkelijk gebeuren. Alle feestjes, borrels, workshops, weekenden en andere activiteiten worden georganiseerd door onze verschillende commissies, die jij als intern samenstelt en actief houdt! Als Extern hou je contact met fondsen en andere externe partijen.

Commissies

- Borrel commissie
- Cultuur Commissie
- Feest commissie
- Reis commissie
- Sport commissie
- Toneel commissie

Sterre Land
Met de functie Regisseurszaken sta je midden in het toneelbeeld van STA!. Je bent verantwoordelijk voor alle regisseurs en voor het plezier in de spelgroepen. Voor de regisseurs ben je een direct aanspreekpunt, voor als ze vragen en of opmerkingen zijn. Ook de leden kunnen naar je toekomen voor vragen en of opmerkingen over hun spelgroep. Ook vallen de productionele zaken buiten CREA onder regiseurszaken dit jaar.

Commissies

- Materialen commissie


Maud Hulleman
Voorzitter
Maud Hulleman, Voorzitter
Jelle Hannema
Penningmeester
Jelle Hannema, Penningmeester
Tim Cauven
Secretaris
Tim Cauven, Secretaris
Voor mijn studie English Language and Culture ben ik vanuit het verre Limburg naar Amsterdam verhuisd. Bij STA! heb ik toen helemaal mijn plekje gevonden! Dit jaar mag ik als secretaris aan de slag en hier kan ik mijn kennis over taal natuurlijk goed in kwijt. Aangezien ik ook promotie ga doen (en natuurlijk de nieuwsbrief maak) kan ik ook nog mijn creativiteit ergens kwijt!
Ia Cator
In- en Extern
Ia Cator, In- en Extern
Dit is mijn derde jaar STA! en ook mijn derde jaar psychobiologie aan de UvA. Ik ben even oud als STA! en toneelspelen is mijn grootste passie, duh! STA! betekent heel veel voor mij. Het is een super gezellige vereniging met ruimte voor iedereen en ik voel me heel erg op mijn plekje binnen onze mooie vereniging. Naast STA! ben ik een sportieve meid en maak ik maar al te graag tijd voor een dansje.
Sterre Land
Regisseurszaken
Sterre Land, Regisseurszaken

CONTACT

Kantoor
CREA Amsterdam

Ruimte 3.15
Nieuwe Achtergracht 170
1018 WV Amsterdam

bezoek alleen op afspraak
Voor vragen over
Neem contact op met
Voorstellingen, locaties, kaartverkoop, wachtlijst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lidmaatschap, Nieuwsbrief
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrienden van STA!, subsidies, sponsoring of acquisitie
Casting, Productie en Promotie, Persberichten
Overige vragen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Play hard, Party hard