Voor het leven

Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!) speelt ‘Voor het leven’ in het ITA-toneelbeeld van ‘Een klein leven’.

“Het leven met hen is vertrouwd. We vieren ieder jaar dat we het weer een jaar met elkaar hebben uitgehouden. Een uitgebreid diner, met veel drank, veel muziek. Friendship Day.”

Onder regie van Jurriën Trappel spelen twaalf spelers van STA! de voorstelling ‘Voor het leven’ in het ITA-toneelbeeld van ‘Een klein leven’. In deze voorstelling zien we het worstelen van de mens, de continue strijd om veerkrachtig te zijn en te blijven. ‘Voor het leven’ zal te zien zijn op Goede Vrijdag 19 april en zaterdag 20 april om 12:00 uur in de Rabozaal van Internationaal Theater Amsterdam.

In de voorstelling wordt de wereld geschetst van twaalf personages die aan de vooravond staan van hun verdere leven. Allen met elkaar verbonden door hun pogingen om succesvol te zijn, lief te hebben en alles uit het leven te halen. Hierbij stuiten ze op wantrouwen, verslaving, verdriet en het verleden. Waar val je op terug wanneer de grond onder je voeten lijkt te verdwijnen? Zijn vriendschap en liefde daar sterk genoeg voor of blijkt je eigen molensteen zwaarder dan verwacht? Het dilemma tussen alles met elkaar delen of weten wanneer je even niets hoeft te zeggen. Een mozaïekvoorstelling die de vele facetten van het leven belicht.

*Vanwege de heftige thematieken die in deze voorstelling voorkomen, raden we aan om geen (jonge) kinderen mee te nemen naar deze voorstelling. Wij stellen een minimumleeftijd van 14 jaar voor.

Regie: Jurriën Trappel
Regieassistentie: Sarah Schaeffer
Dramaturgie: Hidde van der Ende

Productie: Anice Bakker, Anne Oort en Laura Kistemaker
Tekst: Jurriën Trappel
Promotie: Inge Jansen
Foto: Moon Jansen

Spel: Marly van den Berg, Elmer Boerma, Anniek Geelen, Claire Hoencamp, Tijmen Kerkhof, Ruben Messelink, Jelle Reijman, Ruben Spek, Josie Taalman, Marjolein Tromp, Mirthe de Vries en Moos Wilhelm

Speeldata: 19 & 20 april 12:00
Locatie: Internationaal Theater Amsterdam (Leidseplein 26, 1017 PT Amsterdam)
Toegangsprijzen: €7,50 (STA!-lid), €10,50 (studenten) en €15,75 (regulier)
Kaarten: www.sta-toneel.nl

STA! zet jaarlijks 13 producties op de planken. Voor meer informatie over STA! en haar voorstellingen kijkt u op: www.sta-toneel.nl.

Klik hier om een overzicht van alle foto’s te zien.

voor-het-leven-def-poster-afloop-rgb-kleiner
0

Start typing and press Enter to search