Vijf, zes, zeven, acht

‘Voor mij werd het podium mijn redding. De plek waar ik zichtbaar werd. De plek waar ik me thuis voelde’.

Onder regie van Jolijn Wendel spelen twaalf studenten een muziektheatervoorstelling: ‘Vijf, zes, zeven, acht’. Geïnspireerd door ‘A Chorus Line’ spelen deze twaalf acteurs twaalf verhalen, sommige verzonnen, sommige waargebeurd, sommige dichtbij en herkenbaar, andere ver van ons af. Al deze personages willen maar één ding: gehoord en gezien worden. ‘Vijf, zes, zeven, acht’ is te zien op 6, 7 en 8 februari om 20.00 uur in het CREA theater in Amsterdam.

Twaalf jonge mensen. Eén droom. Op een podium. In de spotlights. Allemaal dezelfde droom. Maar allemaal een eigen verhaal. Een eigen reden om hier te staan en die eerste stap te zetten. Auditie.

Kiest de regisseur mij? Oh nee, mijn stem is weg… Ik weet mijn tekst niet meer… Hoe gaan die danspasjes ook alweer… Wat nou als ze erachter komen dat ik nog nooit…  Ik vertel gewoon dat ik vroeger…. Of van die keer dat ik ontdekte dat ik…

Regie: Jolijn Wendel
Spel: Emma van den Boogert, Beaudine Bos, Ellis Driehuizen, Iris Meerman, Yannick Grenouillat, Roebi Heinst, Iris Kodde, Eva van Leeuwen, Julia van Lierop, Kylian de Looze,  Anne van Riel, Thijs Veltman
Fotografie: Tanne van der Wal
Bewerking: Eva van Leeuwen

Speeldata: 6, 7 en 8 februari, 20.00

Locatie: CREA Theater (Nieuwe Achtergracht 170, 1018WV Amsterdam)

Bekijk hieronder de foto’s van de voorstelling, of kijk hier voor een overzicht van de foto’s!

poster-jolijn-rgb-min
0

Start typing and press Enter to search