Wij hebben met de volgende partners dit jaar, of in de afgelopen jaren samen mogen werken.

Partners

STA! is erg dankbaar voor alle partners en de manier waarop we samenwerken met verschillende organisaties. Zo werken we al meerdere jaren samen met Internationaal Theater Amsterdam en stonden we daardoor met verschillende stukken in het Internationaal Theater Amsterdam. Ook bieden we stageplekken aan voor (af)studerende regisseurs waardoor we een goede relatie onderhouden met geaccrediteerde theaterscholen door het hele land.

Afgelopen jaren hebben we subsidie mogen ontvangen van het Amsterdams Fonds voor de Kunsten, het Prins Bernhard Cultuurfonds, VSBfonds, het Amsterdams Universiteitsfonds, het CREA Fonds, Nut Amsterdam en Stichting Toekenningen.

We zijn erg blij met alle samenwerkingen die we mogen onderhouden. Heeft u goede ideeën voor een mooie samenwerking voor STA!, of wilt u graag zelf samenwerken met STA!? We horen het graag! Contact: extern@sta-toneel.nl

Casting

STA! bestaat uit een groot groep jonge, getalenteerde en leergierige acteurs. Een waardevolle bron wanneer u op zoek bent naar een groep figuranten voor een film- of theater project of een bedrijfsevenement.

Benieuwd naar de opdrachten die wij al gedaan hebben? Hieronder ziet u een greep uit de castingopdrachten waarvoor onze leden al zijn ingezet.

We hebben voor uiteenlopende partijen al acteurs helpen zoeken. Zo zijn er STA!-leden ingezet voor Operafront op het grachtenfestival, Lowlands, acteurs voor een intreeweek activiteit en acteurs voor de kersttheatertour.

Stuur voor meer informatie een mail naar: extern@sta-toneel.nl. Vermeld daarin alstublieft ook de volgende informatie:

 • Een korte omschrijving van de opdracht.
 • Eventueel informatie over de vergoeding.
 • Contactgegevens voor de aanmeldingen.
 • Een promotioneel plaatje (optioneel)

Sponsoring

Het maken van kwalitatief hoogstaand theater voor een groot aantal studenten vergt niet alleen inzet, liefde en tijd, maar ook geld. Omdat wij de eigen bijdrage van onze leden niet te hoog willen maken om het laagdrempelig karakter van de vereniging te waarborgen, betekent dit dat wij altijd op zoek zijn naar sponsormogelijkheden. Lijkt het u mooi om studententheater te sponsoren? Neem dan contact op met ons bestuurslid productie & externe relaties, Daniëlle Heunks, via het volgende e-mailadres: extern@sta-toneel.nl

Vrienden

Er zijn veel manieren om STA! te ondersteunen, onder andere door Vriend te worden. Elke vorm van financiële steun kunnen wij hard gebruiken, daarom zijn wij altijd opzoek naar vrienden die ons met een bijdrage willen helpen bij het maken van voorstellingen. U kunt zelf bepalen welke vriendschap het beste bij u past en als vriend van STA! ontvangt u uiteraard een paar leuke extraatjes. Met uw steun helpt u STA! om voort te blijven bestaan, zodat wij uiteenlopende voorstellingen kunnen blijven maken en onszelf en de talenten van onze leden kunnen blijven ontwikkelen.

Vriend van STA! €15_per_jaar

 • Speciale vriendennieuwsbrief
 • Persoonlijk bedankje

Grote Vriend van STA! €30_per_jaar

 • Speciale vriendennieuwsbrief
 • Persoonlijk bedankje
 • Mogelijkheid tot reserveren van stoelen bij voorstellingen

Beste Vriend van STA! €50+_per_jaar

 • Speciale vriendennieuwsbrief
 • Persoonlijk bedankje
 • Mogelijkheid tot reserveren van stoelen bij voorstellingen
 • Per jaar één vrijkaartje voor een STA! voorstelling naar keuze

Wilt u vrienden met ons worden? Vul dan dit formulier in om de vriendschap te bezegelen en STA! te steunen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze Penningmeester, Jeroen Bakker, door te mailen naar penningmeester@sta-toneel.nlOok kunt u hieronder het informatie filmpje over Vrienden van STA! bekijken, gemaakt door STA!-lid Tom Oudheusden! 

Alvast hartelijk bedankt!

0

Start typing and press Enter to search