Studenten Toneelvereniging Amsterdam produceert elk jaar zo’n 14 voorstellingen die een diversiteit kennen in thematiek en uitvoeringsvorm. In de producties spelen studenten vanuit verschillende richtingen. Iedereen is welkom bij STA!, ongeacht ervaring. Een spelgroep bestaat ongeveer uit 12-14 studenten. Elke groep repeteert één keer in de week en de voorstellingen zijn altijd tussen februari en juni, de duur van het repetitieproces verschilt per groep.

Binnen STA! zijn er ook een aantal ‘bijzondere’ projecten: een auditiegroep, een musical, een Engelstalige groep, een intensieve groep (repeteert 2x per week van oktober t/m december) en ‘spelen in het toneelbeeld van Internationaal Theater Amsterdam’. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van deze projecten, laat het ons weten.

Bent u geïnteresseerd om bij STA! te regisseren? In dat geval kunt u mailen naar regisseurs@sta-toneel.nl. Bij vragen of voor meer informatie kunt u eveneens mailen naar het hierboven genoemde e-mailadres.

Benieuwd wie er allemaal eerder regisseerden bij STA!? Bekijk het hier!

Wie zoeken we?

STA! is een combinatie van de gezelligheid van een studentenvereniging en de passie en het harde werken dat hoort bij het maken van een voorstelling. Onze doelstelling is om toneelspelen zo toegankelijk en gezellig mogelijk te maken. We zijn altijd op zoek naar regisseurs die bij onze vereniging passen. Dat betekent dat we als regisseur van je verwachten dat je ervaring hebt, dat je goed om kunt gaan met studenten met verschillende acteerniveaus, dat je de groep iets bijbrengt en met de groep als geheel naar een eindresultaat toe werkt.

Wat bieden we?

Elke regisseur mag elk idee pitchen. We proberen een zo divers mogelijk palet van stukken aan te bieden aan onze leden en deinzen niet snel terug van gekke of ambitieuze ideeën. Daarnaast krijgen alle regisseurs natuurlijk een groep studenten die hebben gekozen voor het desbetreffende stuk. Verder zorgen wij ervoor dat repetitieruimte is geregeld, dat er een theater is voor de voorstelling en dat er een productiebudget klaarstaat om er een geweldige productie van te maken. Binnen STA! kom je uiteraard in contact met andere regisseurs en bieden we een vergoeding aan.

Regisseren bij STA!?

Lijkt het je wat om bij ons te komen regisseren dan kun je contact met ons opnemen via ons bestuurslid regisseurszaken:

Anne Oort

06-46655927
regisseurs@sta-toneel.nl

0

Start typing and press Enter to search