Wat is STA!?

Vanaf 14 oktober 2003 is STA! een studentenvereniging voor iedereen die van gezelligheid en toneelspelen houdt: een combinatie die STA! uniek maakt onder studentenverenigingen in Amsterdam en de rest van Nederland. Of je nu iets leuks wilt doen naast je opleiding tot acteur of nog totaal geen ervaring hebt met toneelspelen, bij ons is iedere student welkom.

Ieder jaar zetten groepen spelers onder leiding van verschillende regisseurs weer een hoop knallende voorstellingen neer. Daarnaast bieden wij ook nog andere theater gerelateerde activiteiten aan en als we niet op de planken staan is gezelligheid bij ons van groot belang met feestjes, weekenden en reisjes, alles kan en niks moet.

Wat doet STA!?

STA! verzorgt ongeveer 14 uiteenlopende voorstellingen per jaar. Deze productiegroepen kunnen bestaan uit studenten van alle spelniveaus, studierichtingen en achtergronden en worden begeleid door een eigen regisseur. We hebben echter niet alleen voor acteurs en regisseurs een plek. Voor regie-assistenten, productieteams, geïnteresseerden in kap en grime en enthousiast publiek is er ook altijd ruimte.

Naast het toneeldeel onderhoudt STA! ook een actief verenigingsleven voor al haar leden. Binnen commissies kunnen leden zich op persoonlijk vlak ontwikkelen en dragen ze bij aan een jaarplanning die, naast de voorstellingen, bol staat van de activiteiten, uitstapjes en feesten. Ook zijn er commissies die zich richten op de promotie rondom voorstellingen, het maken van foto’s of acquisitie. Deze commissies worden begeleid door leden van het bestuur. Ook onze bestuursleden krijgen de kans om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.

Bestuur 2020-2021

Het achttiende bestuur van STA! bestaat uit Martijn Kenselaar, Jeroen Bakker, Wieke Bouma, AnnSo Honikel en Lou Mertens. Bestuur XVIII hecht veel waarde aan de diversiteit en toegankelijkheid van de vereniging, en vind het belangrijk dat STA! haar leden naast theater ook ontwikkeling en gezelligheid kan aanbieden. Het bestuur gaat hard aan het werk om dit te garanderen, en hoopt op een nieuw jaar vol creativiteit, vriendschappen en theater!

[deze pagina is momenteel onder constructie, de afbeeldingen en tekst zijn tijdelijk. excuses voor de eventuele verwarring]

Benieuwd naar de vorige besturen? Ga naar archief besturen

Martijn Kenselaar
Voorzitter

Martijn Kenselaar
Voorzitter

Tekst T.B.D.

Jeroen Bakker
Penningmeester

Jeroen Bakker
Penningmeester

Tekst T.B.D.

Wieke Bouma
Secretaris & Intern

Wieke Bouma
Secretaris & Intern

Tekst T.B.D.

AnnSo Honikel
Regisseurszaken

AnnSo Honikel
Regisseurszaken

Tekst T.B.D.

Lou Mertens
Productie & Promotie

Lou Mertens
Productie & Promotie

Tekst T.B.D.

Commissies

Hieronder vindt u alle commissies dit dit jaar actief zullen zijn! Wilt u contact opnemen met één van de commissies? Dan kan dat via de volgende mailadressen:

Activiteitencommissie – activiteitencommissie@sta-toneel.nl
Sponsorcommissie– acquisitie@sta-toneel.nl
Almanakcommissie – almanakcommissie@sta-toneel.nl
Cameracommissie – fotocommissie@sta-toneel.nl
Kascommissie – kascommissie@sta-toneel.nl
Klankbordgroep – klankbordgroep@sta-toneel.nl
Lustrumcommissie – lustrumcommissie@sta-toneel.nl
Materialencommissie – materialencommissie@sta-toneel.nl
Promocommissie – prcommissie@sta-toneel.nl
Reiscommissie – reiscommissie@sta-toneel.nl
STA!pcommissie – stapcommissie@sta-toneel.nl
Toneelcommissie – toneelcommissie@sta-toneel.nl

STA!lumni

STA!lumni is de alumnivereniging van Studenten Toneelvereniging Amsterdam. Dat is eigenlijk een soort STA! 2.0: gezelligheid en theater staan voorop, maar dan voor iedereen die STA!-lid is geweest. Lid worden van STA!lumni zal dus je op één na beste keuze in je leven zijn.

We organiseren een handvol borrels, theaterbezoeken (de STA!-musical!) en een weekendje weg. Als je zelf iets wil organiseren met je vrienden uit je STA!-tijd, kan dat ook. Zo hopen we dat oud-STA!-leden samen veel herinneringen kunnen ophalen én nieuwe kunnen maken. En dat allemaal zoals je gewend bent: toegankelijk, vrijblijvend en theatraal.

Ook als je nog STA!-lid bent, kun je alvast lid worden van STA!lumni. Dan is de overgang het soepelst en blijft het warme bad lekker heet.

Wil je meteen lid worden? Meld je dan hier aan!

Twijfel je nog en wil je misschien later lid worden? Meld je dan hier aan als geïnteresseerde.

avatar-63
0

Start typing and press Enter to search