Midzomernachtsdroom

“Romantisch, muzikaal, grappig, mysterieus en scherp ”

Shakespeare schreef deze heerlijke komedie om de schoonheid van verzoening te tonen. Kom daar maar eens om in 2015. Het verhaal kent drie sferisch verschillende verhaallijnen, die met elkaar alle kanten van hartstochtelijke liefde laten zien.

De inbreng van de STA!-spelers heeft de invulling en kleuring van de personages gemaakt. Deze acteurs staan voor intensief samenspel, tekstbeheersing, fysiek spel, subtiliteit en het grote gebaar. Zo is er niet alleen een echt grappige voorstelling ontstaan, maar een met veel verschillende sferen. Bij elkaar betoverend! En heerlijk geacteerd.

Bijzonder is de uitgebreide live zang/muziek door de studenten van het L.S.K.O. Collegium Musicum. Onder leiding van Gilles Michels zorgen zij voor de muziek achter, tijdens, onder en tussen de scènes. Veel meer dan een muzikale omlijsting. Hoe mooi kan je het hebben. Midzomernachtsdroom als heerlijke theaterdroom!

Regie: Peter Huppes

Dirigent: Gilles Michels

Assistent: Dick Huppes

Zang/muziek: L.S.K.O. Collegium Musicum

Speeldata: 12 en 13 april

Aanvangstijd: 20.00 uur

Locatie: Podium Mozaïek

Spel: Martijn Gerritsen, Rebecca Luijt, Marieke van Leeuwen, Dominique Pesch, Maikel de Bruin, Maarten van Beveren, Nora Runia, Roos de Lange, Tiemen Wind, Lisa Paulet Vos, Joël Willems, Maarten Hilgeman, Katie Sia

Midzomernachtsdroom
0

Start typing and press Enter to search