Spelen en/of Borrelen

Bij STA! heb je twee opties: Je wordt spelend lid en gaat een voorstelling maken samen met een enthousiaste regisseur. Naast het spelen kun je natuurlijk ook meegenieten van het verenigingsleven, je hebt namelijk toegang tot alle feestjes, borrels, weekenden en andere theatrale activiteiten. Als spelend lid betaal je een vast bedrag van €90,- en daarnaast €15,- per spelende maand, dit kan afwijken voor grotere producties zoals de musical. Afhankelijk van de lengte van je repetitieproces wordt dit bedrag dus bepaald. Daarnaast kun je borrellid worden. Wil je niet spelen, maar wel genieten van het vereningsleven? Dan is dit wat voor jou! Voor maar €30,- per jaar kun je al borrellid worden.

Lid worden

De inschrijvingen voor aankomend STA!-jaar, 2018-2019, zijn gesloten! Heb je interesse om volgend STA!-jaar, 2019 – 2020 bij STA! te spelen? Meld je dan alvast aan via het interesseformulier, dat kun je hier doen! Als je als geïnteresseerde op de lijst staat krijg je als eerste te horen wanneer je je kunt opgeven voor het STA! seizoen van 2019-2020. Ook zul je rond de zomer meer informatie over STA! ontvangen.

Heb je nog vragen of wil je nu al meer informatie over STA!? Neem dan contact op met onze secretaris, Roos Wever: secretaris@sta-toneel.nl. 

INTERNATIONALS

Are you non-Dutch and you are interested in playing at STA!? Please have a look at this page!

0

Start typing and press Enter to search