Enter the forest

Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!) speelt ‘Enter the forest’

Onder regie van Diede Daalman gaan veertien spelers van STA! in de associatieve montagevoorstelling, ‘Enter the forest’, op zoek naar contact. Op 12, 13 en 14 februari 20:00 uur zal ‘Enter the forest’ te zien zijn in het CREA Theater Amsterdam.

Het is het holst van de nacht in een nat en duister bos. We zijn op een rave. Verdwaalde figuren dansen en flirten met elkaar tussen de bomen. Roodkapje danst er met de wolf. In een appel bijten geeft geen high. Een hypochonder komt tot de conclusie dat ze hartkanker heeft. Arno houdt van fitness, lezen en koken en vraagt: ‘Heb je zin om te neuken?’ De jager redt niemand. De feestgangers worden gaandeweg steeds uitbundiger, maar ook eenzamer.

Enter the forest houdt het midden tussen een droom, een drugstrip en een dystopisch sprookje. Wat is echt op de feesten waarop we onszelf de hemel in drogeren? Wat zoeken we? We appen, facebooken en chatten ons suf naar de liefde. Maar wat is echt in online contact? Wat is echt in deze wereld met fakenieuws en opgepoetste Instragram accounts? Waar vervreemden we van?

Enter the forest is een voorstelling over al die ‘sprookjeswerelden’ die we binnengaan. Met teksten van Alex van Warmerdam en Jibbe Willems.

Regie: Diede Daalman
Spel: Adriaan Scholtens, Claire van den Broek, Ella Boomsma, Lisa Markslag, Philip van Duijn, Destiny Ebinum, Emmy van Boven, Fenna van der Ploeg, Hannah Groot Zevert, Iris Meerman, Julia van Lierop, Lenja Moek, Marlies Rijneveld, Tessa Plooijer

Lichtontwerp: Heidi Roele
Geluidsontwerp: Casper Verberg
Regieassistentie: Pascal Kijzer
Scenografie- en productieassistentie: Celine Louis
Promotiemateriaal: Philip van Wijk

Speeldata: 12, 13 en 14 februari, 20.00
Locatie: CREA Theater (Nieuwe Achtergracht 170, 1018WV Amsterdam)
Toegangsprijzen: STA!-lid €4,50 | Student €7,50 | Regulier €10,50

Enter the forest is mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

STA! zet jaarlijks 13 producties op de planken. Voor meer informatie over STA! en haar
voorstellingen kijkt u op: www.sta-toneel.nl.

Bekijk hieronder de foto’s van de voorstelling, of kijk hier voor een overzicht van de foto’s!

poster-tessa-afk-rgb-min
0

Start typing and press Enter to search