Een soort Hades

Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!) speelt ‘’Een soort Hades’

‘’Dank u dat ik met al mijn zorgen bij u komen mag.’’

Onder regie van Tim Pieterson spelen dertien studenten de vertaling van “Een soort Hades”. Op 3, 4 en 5 April te zien in het CREA Theater Amsterdam.

’Een soort Hades’ is een intieme kijk in het dagelijkse bestaan van uiteenlopende patiënten, hun familie en verzorgers binnen een psychiatrische inrichting.

Lars Norén, de schrijver van “Een soort Hades”, weet op even beklemmende als vermakelijke wijze onder de huid van zijn personages te kruipen. Zij voeren je op hun beurt mee in hun aangrijpende berusting in hun leven.

Maak kennis met Marie en haar vader en hoe een oud geheim enige vorm van liefdevol contact in de weg staat. Met Jane die ondanks haar seksuele frustratie altijd paraat staat om de boel op te vrolijken. Met de manipulatieve Julia wiens geliefde haar nooit in de steek zou laten en met vele, vele anderen.

Zij doen net als iedereen hun best om niet doodgewoon de structuur van de werkelijkheid uit het oog te verliezen.

Regie: Tim Pieterson
Vertaling: Karst Woudstra

Bewerking: Tim Pieterson

Spel: Ezra den Besten, Joey Versteeg, Pauline Haenen, Rinnah Post, Romy Sluijs, Rosie Zheng, Wineke Brans, Amy Renckens, Jana Flekken, John Onneweer, Nicky Vos, Roebi Heinst en Booker Hoekman

Speeldata: 3, 4 en 5 April, 20:00-22:15 (inclusief pauze)
Locatie: CREA Theater (Nieuwe Achtergracht 170, 1018WV Amsterdam)
Toegangsprijzen: STA!-lid €4,50 | Student €7,50 | Regulier €10,50
Kaarten: www.sta-toneel.nl

STA! zet jaarlijks 13 producties op de planken. Voor meer informatie over STA! en haar voorstellingen kijkt u op: www.sta-toneel.nl.

Klik hier om een overzicht van alle foto’s te zien.

een-soort-hades-miniposter
0

Start typing and press Enter to search