Blue Eye Paradise

Onder regie van Sita van Sante spelen twaalf talentvolle studenten van STA! ‘Blue Eye Paradise’ in het toneelbeeld van ‘Husbands and wives’ van Toneelgroep Amsterdam. In deze schaamteloze zwarte komedie zijn diverse personages op zoek naar liefde en geluk. Ze leven in het paradijs op aarde maar zijn, worstelend met hun eigen demonen, niet in staat dit te zien. Op zaterdag 28 januari om 13.00 uur en zondag 29 januari om 20.00 uur zal ‘Blue Eye Paradise’ te zien zijn in de Rabozaal van de Stadsschouwburg Amsterdam.

De voorstelling werpt een wrange blik op de upperclass. Succes blijkt niet zaligmakend en ook high society kent zijn randgevallen. Randgevallen die, omringd door succesvolle mensen, het onderspit delven. Wanhopig op zoek naar liefde en verbinding, brengen ze zichzelf in situaties waar ze nog maar moeilijk uit kunnen ontsnappen. Maar ook succes biedt geen garantie… op succes.

SKY: Ik ben zo blij.

KATE: O, lieverd, ik ben zo blij dat je blij bent. Want al die tijd dacht ik dat je je zo beroerd voelde.

SKY: Dat is heel grappig, want ik zou niet gelukkiger kunnen zijn.

KATE: Maar met je muziekcarrière wil het niet vlotten en –

SKY: O mijn carrière gaat prima.

KATE: Weet je Sky, de waarheid is, dat ik altijd heb gedacht dat je niet veel zou bereiken, dat je alleen zou eindigen, zonder carrière of wat dan ook, eigenlijk is het wat we allemaal dachten, mam, pap, Sally en Noa.

Regie: Sita van Sante

Regieassistent: Roos de Lange

Productie: Claire Hoencamp, Jelle Reijman, Mirthe de Vries

Tekst: Sita van Sante; geïnspireerd op diverse zwartgallige relatie-komedies

Spel: Eske van Baalen, Isa van Barneveld, Rutger Beugeling, Daniël van Duijn, Remy van Gestel, Jolijn van Ginkel, Ruben Messelink, Ignace Schoot, Menno Sedee, Lindsey Smits, Mick Stevens, Janneke de Vries

blueeyeparadisedef-min
0

Start typing and press Enter to search