Bestuur 2020 – 2021

Martijn Kenselaar
Voorzitter

Martijn Kenselaar
Voorzitter

Hoi! Ik ben Martijn, 23 jaar, en ik mag dit jaar de rol van voorzitter vervullen! Ik ben afgestudeerd in Economie en Bedrijfskunde, nu bezig met Psychologie als mijn tweede studie, maar zal me dit jaar vooral focussen op het bestuursleven. Als je me zoekt ben ik in CREA, fiets ik verdwaald met Google Maps door Amsterdam, of zit ik met een fles rosé mensen te kijken op een terras. Ik kan niet koken maar hou wel van eten, ik kan niet zingen maar hou wel van karaoke, en ik kan niet dansen maar ga wel heerlijk op guilty pleasures in de club. We gaan er een mooi, coronaproof STA!-jaar van te maken!

Jeroen Bakker
Penningmeester

Jeroen Bakker
Penningmeester

Ik ben Jeroen 22 jaar en met heel veel trots penningmeester van het 18de bestuur van STA!. Momenteel ben ik bezig met het afstuderen van de bachelor Economie en Bedrijfskunde aan de UvA. Een studie die perfect past bij mijn functie! Ik ben dit jaar ook verantwoordelijk voor subsidies en sponsoring, wat ik erg interessant vind! Naast mijn bestuur en studie hou ik erg van sport kijken en beoefenen. Daarnaast ben ik graag in een café of op een terras te vinden.

Wieke Bouma
Secretaris & Intern

Wieke Bouma
Secretaris & Intern

Ik ben Wieke, een psychologiestudente van 20 jaar oud. Tijdens mijn derde jaar bij STA! mag ik Secretaris en Bestuurslid Intern zijn van deze prachtige vereniging. Drie jaar geleden heb ik het Friese platteland achter me gelaten om me in de bruisende stad Amsterdam te bewegen. Ondanks dat ik hou van de drukte en de mogelijkheden in deze wereldstad, ben ik ook nog vaak terug te vinden in de (Friese) natuur. Mijn favoriete hobby’s zijn dan ook feesten en wandelen. Ik heb heel veel zin om er met mijn toppers van mede bestuursleden een geweldig STA!-jaar van te maken!

AnnSo Honikel
Regisseurszaken

AnnSo Honikel
Regisseurszaken

Ik ben AnnSo, studeer psychologie en ik ben heel erg blij dat ik het eerste internationale bestuurslid bij STA! mag zijn en dan ook nog eens met zo een leuke functie: regisseurszaken! Toen ik naar Amsterdam kwam was alles heel nieuw voor mij, maar door STA! Heb ik beetje een familie hier gekregen en ik ben hier heel erg blij om. Naast STA! ben ik in niet-Corona-tijden vaak aan het reizen en ben ik ook vaker op stap te vinden. Ik kijk uit naar een verbazingwekkende jaar met mijn andere bestuursgenootjes.

Lou Mertens
Productie & Promotie

Lou Mertens
Productie & Promotie

Hey! Mijn naam is Lou Mertens en ik ben heel blij dat ik in dit 18e bestuur de functie ‘Productie en Promotie’ mag bekleden. Met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie Theaterwetenschap hoop ik, in dit tweede jaar dat de functie ‘Productie’ bestaat binnen het bestuur, meer structuur aan te brengen aan het productie proces zodat alle voorstellingen vlekkeloos en zo goed mogelijk het podium bereiken. Daarnaast heb ik er heel veel zin in om samen met de leden van de promotie commissie ervoor te zorgen dat STA! goed zichtbaar is en dat iedere zetel in de zaal bezet gaat worden. Ik ben er zeker van dit jaar een top jaar gaat worden voor STA!

Bestuur 2019 – 2020

Laura Kistemaker
Voorzitter

Laura Kistemaker
Voorzitter

Mijn naam is Laura en ik heb de eer gekregen om dit jaar de voorzitter te zijn van STA! Ik vind dit mega spannend maar daarom ook super leuk om te doen! Samen met mijn medebestuursleden ga ik er voor zorgen dat dit weer een fantastisch jaar wordt voor iedereen en mijn uiterste best doen om alles zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen. Dit is het derde jaar dat ik in Amsterdam woon en ik had niet durven dromen zo op mijn plek te vallen in een stad waar ik hiervoor slechts 2 keer geweest was. Ik raak dan ook nog steeds constant de weg kwijt maar dat is dan ook deels de charme van Amsterdam. Naast STA! ben ik graag bezig met muziek, dans en natuurlijk mijn studie Geneeskunde, maar dit jaar is mijn agenda vooral gevuld met de kleur STA!-groen.

Tijmen Kerkhof
Penningmeester

Tijmen Kerkhof
Penningmeester

Tijmen is mijn naam, filosofie mijn studie en theater mijn passie. Ik ben altijd al een drukke regelneef geweest en na tal van commissies breng ik dat nu tot uiting in de rol van penningmeester. Van creatief puzzelen om zo veel mogelijk uit iedere euro te halen word ik keer op keer enthousiast. Hopelijk resulteert dat in een uitbundig jaar bomvol theater!

Lisa Guijt
Secretaris

Lisa Guijt
Secretaris

Lisa hier, 21 jaar en ergotherapeut in opleiding. Ik heb deze fijne vereniging ontdekt via musicalgenootjes van mijn middelbare school, die na hun examens naar Amsterdam verhuisden en daar verder gingen met toneel spelen. Ik ben hen achterna gegaan en zit ondertussen in mijn 3e STA! jaar, waarin ik de functie secretaris mag vervullen! Ik zal dit jaar voor grammar nazi spelen, belangrijke notulen maken, spetterende nieuwsbrieven verzenden en al jullie vragen beantwoorden via de mail!

Daniëlle Heunks
Bestuurslid Productie & Externe Relaties

Daniëlle Heunks
Bestuurslid Productie & Externe Relaties

Ik ben Daniëlle, 23 jaar en recentelijk afgestudeerd pedagoog. Ik ben vooral te vinden in de recreatie en entertainment branche. ’s Nachts mag je mij wakker maken voor GTST, knetterijsjes of een musical sing along. Nu in mijn vijfde STA!-jaar, heb ik de eer om als allereerste de functie productie en externe relaties te mogen vervullen. Je kan mij dus bellen wanneer je van een oudoom een pand hebt geërfd, je sponsoring weer sexy kan maken of gewoon als je zin hebt om slap te ouwehoeren.

Tessa Geenen
Bestuurslid Intern

Tessa Geenen
Bestuurslid Intern

Ik ben Tessa en behoor ook tot de club van 21! Vanuit het zonnige zuiden, ben ik inmiddels al drie jaar neergestreken in het prachtige Amsterdam, om hier psychologie te studeren. 's Zomers houd ik er dan ook van om in het park gewoonweg mensen te kijken, maar wees niet bang, gedachtes lezen kan ik niet. Ik mag dit jaar de functie vervullen van bestuurslid intern, waarin ik het fantastische verenigingsdeel van STA! zal ondersteunen. Samen met de commissies hoop ik mooie, memorabele en intens leuke activiteiten neer te zetten.

Anne Oort
Bestuurslid Regisseurszaken

Anne Oort
Bestuurslid Regisseurszaken

Ik ben Anne, 21 jaar en mag komend jaar de prachtige functie Regisseurszaken bij STA! gaan doen! Ik ga 13 regisseurs onder mijn hoede nemen en er voor zorgen dat het toneeldeel vlekkeloos verloopt. Ik heb mijn telefoon abonnement alvast verhoogd, want het wordt een jaar vol bellen, maar ik mag ook 13 keer vol trots in een theaterzaal zitten, kijkend naar wat voor moois er is gemaakt. En dat in de beste stad van Nederland! Ik ben heel wat verhuisd in mijn leven, maar ik huppel inmiddels al twee jaar rond in Amsterdam, waar ik Engels studeer aan de UvA. De rest van mijn tijd vul ik met muziek, bier brengen naar mensen op een terras en net niet de weg kennen tussen de grachten.

Britt Hoencamp
Bestuurslid Promotie en Subsidies

Britt Hoencamp
Bestuurslid Promotie & Subsidies

Ik ben Britt, 21 jaar jong en ik mag me dit jaar storten op de promoties en subsidies bij STA!. Ik studeer Media en Cultuur, richting film, en ik ben dan ook mega enthousiast over alles dat hier mee te maken heeft. Ik sta het allerliefst zelf achter de camera, of haal nachten door met het editen of vormgeven van van alles en nog niks. Bij STA! vind ik het echter heerlijk om het podium op te klimmen. Dit jaar hoop ik mijn passies te kunnen combineren binnen mijn functie. Ik hoop op een creatief jaar!

Bestuur 2018 – 2019

Nicky Vos
Voorzitter

Nicky Vos
Voorzitter

Geboren en getogen te Amsterdam, en ook nog voorzitter van de mooiste vereniging die deze stad rijk is! Mijn naam is Nicky, ik ben 22 jaar oud en ik heb afgelopen jaar de bachelor Europese Studies afgerond. In de toekomst zal ik een master Sociologie volgen, maar dit jaar zet ik mij volledig in voor STA!. Ik ga graag naar het theater of naar films met mijn Cinevillepas en ik ben het liefst in het gezelschap van mijn vrienden. Mijn doel is het zijn van een voorzitter waar alle leden zonder enige aarzeling op af durven te stappen, om samen een jaar te maken vol theater en gezelligheid.

Hannah Onverwagt
Penningmeester

Hannah Onverwagt
Penningmeester

Ik ben Hannah, een enthousiast student met een voorliefde voor wiskunde en getallen en de jongste van het bestuur. Hiernaast geef ik met veel plezier les aan studenten, zeil ik het liefst nog een keer de wereld rond, ski ik zo vaak mogelijk, heb ik mijn enthousiasme gevonden voor klimmen en heb ik vele netflix series versleten. Dit jaar ga ik veel tijd in STA! stoppen om er als penningmeester iets prachtigs van te maken.

Roos Wever
Secretaris

Roos Wever
Secretaris

Ik ben Roos, 21 jaar, kattenknuffelaar, bijna-psycholoog, theater- en muziekfanaat, theedrinker, wereldreiziger en dit jaar secretaris! Ik zal de leden wekelijks verblijden met een waanzinnige nieuwsbrief en alle mailtjes beantwoorden. Aarzel niet om naar mij toe te komen met je vragen; STA!-gerelateerd, hulp bij tentamenplanning of levensadvies. Ook ben ik er voor een persoonlijk gesprek of meditatietraining.

Ellis Dekker
Bestuurslid Externe Relaties & Acquisitie

Ellis Dekker
Bestuurslid Externe Relaties & Acquisitie

Ellis is de naam, geboren in Alkmaar en opgegroeid in een pittoresk dorpje in Noord-Holland. Ik ben net afgestudeerd van mijn Master Entrepreneurship and Management in the Creative Industries. Ik word dan ook zeer blij van allerlei dingen in de creatieve sector, waaronder natuurlijk theater! Ik ga dan ook niet voor niets keihard mijn best doen dit jaar voor deze fijne vereniging. Verder hop ik graag door musea heen, waardeer ik lekker eten en laat ik me graag verrassen door nieuwe bestemmingen.

Jelle Reijman
Bestuurslid Intern

Jelle Reijman
Bestuurslid Intern

Ik ben Jelle, 22 jaar, en mag in mijn vierde jaar bij STA! bestuurslid Intern zijn. De afgelopen drie jaar heeft STA! mij zoveel gegeven: prachtige rollen in unieke voorstellingen, vriendschappen voor het leven en heel veel plezier. Ik mocht een voorstelling van STA! in de Stadsschouwburg produceren, zat in de lustrumcommissie, en mag mij dit jaar ontfermen over het verenigingsdeel. Het werd tijd dat ik solliciteerde, en daar gaan we dan! Eindelijk voor iedereen organiseren wat de voorgaande besturen voor mij en alle leden organiseerden!

Nina Schelvis
Bestuurslid Regisseurszaken

Nina Schelvis
Bestuurslid Regisseurszaken

Mijn naam is Nina, ik ben 21 jaar oud en derdejaars student Theaterwetenschap aan de UvA. Ik ben een echte theaterfreak. Niet alleen studeer ik theater, ik speel al flink wat jaartjes toneel, heb productieteams gedaan en houd mij daarnaast veel bezig met zang en dans. Dit jaar hoop ik al deze kennis en ervaringen in STA! te kunnen steken om de leden het mooiste theaterjaar ooit te bieden.

See Terpstra
Bestuurslid Promotie & Subsidies

See Terpstra
Bestuurslid Promotie & Subsidies

21 lentes jong en een geboren theater fanaat. Vanuit die passie belandde ik bij STA!. Afgelopen jaar heb ik deel uit mogen maken van de lustrumcommissie en ondertussen voelt STA! als een tweede thuis. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik dit jaar, naast mijn studie Psychologie, opnieuw mag proberen om van het STA!-jaar een groot feest te maken.

Bestuur 2017 – 2018

Maaike Vollebergh
Voorzitter

Maaike Vollebergh
Voorzitter

Mijn naam is Maaike en ik ben 20 jaar. Dit jaar rond ik mijn bachelor Bèta-gamma met major Wiskunde af, een wiskundemeisje als voorzitter van STA! dus! Daarnaast kun je me vaak achter de piano vinden. Ik vond het op het toneel altijd leuk om de slechterik te spelen, maar dit jaar zal ik me van mijn goede kant laten zien en hard gaan werken voor STA!

Wiecher Huijser
Penningmeester

Wiecher Huijser
Penningmeester

Mijn naam is Wiecher Huijser ik ben 22 jaar oud en ik studeer econometrie aan de UVA. Als een echte film buff is er ook altijd een kans dat je me in de Pathé tegenkomt. Naast theater hou ik van witlof en bordspellen. Ik drink schaamteloos wijn uit een koffiemok.

Koen van der Wielen
Secretaris

Koen van der Wielen
Secretaris

Ha! Koen hier, nog 22 lentes jong. Na veel van deze lentes in Brabant te hebben doorgebracht, heb ik dit vertrouwde grondgebied verruild voor Amsterdam. Hier studeer ik al 3 jaar Universitaire Pabo, waar ik beter bekend sta als Meester Koen. Naast STA! en studie ben ik bordspellen fanaat, woordgrappen enthousiast, sexy saxofonist en fervent filmkijker.

Iris Kodde
Bestuurslid Regisseurszaken

Iris Kodde
Bestuurslid Regisseurszaken

Mijn naam is Iris, ik ben 20 jaar en kom oorspronkelijk uit Amersfoort. Tijdens mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie heb ik de stad verruild voor de nog grotere stad. In mijn vrije tijd (als ik dat heb) zing ik wat af, het liefst terwijl ik meespeel op de gitaar, en knuffel ik met katten. Dit jaar zal mijn 'vrije tijd' voornamelijk STA! bevatten en daar kijk ik enorm naar uit!

Emmo de Bie
Bestuurslid Intern

Emmo de Bie
Bestuurslid Intern

Ik ben Emmo de Bie, 23 jaar oud, en heb dit jaar de eer om de functie van Bestuurslid Intern te bekleden bij deze fantastische vereniging! Naast mijn studie theaterwetenschap aan de UvA draag ik mijn steentje bij om de Nederlandse man een beetje beter te kleden bij Suitsupply. Als Intern bij STA! ga ik mij dit jaar inzetten om voor alle leden hun mooiste en actiefste jaar ooit te hebben.

Amy Renckens
Bestuurslid Extern

Amy Renckens
Bestuurslid Extern

Ik ben 21, studeer Algemene Sociale Wetenschappen en bel dol op STA! Ik heb zo’n beetje mijn hele leven al op het podium gestaan, als het niet met toneelstukjes of musicals was, dan wel met moderne dans of hiphop. Verder heb ik een grote liefde voor zo’n beetje alle vormen van kunst. Hierbuiten hou ik me bezig met gender en seksualiteit studies en ben ik feminist.

Bestuur 2016 – 2017

Anniek Geelen
Voorzitter

Anniek Geelen
Voorzitter

Ik ben Anniek. 22, masterstudent Algemene Cultuurwetenschap en dit jaar voorzitter van STA!. YES! Het is nu al één groot feest en ik heb ontzettend veel zin en vertrouwen in de rest van dit jaar. Samen met Jascha, Joke, Marly, Sam en Michelle ga ik me heel hard inzetten om er weer iets moois voor jullie van te maken! Ik vind het oprecht een eer.

Jascha Dikker
Penningmeester

Jascha Dikker
Penningmeester

Jascha hier. Ik heb de eer dit jaar de penningmeester van STA! te zijn. STA! zit vol creatieve mensen met theatrale uitspattingen en formidabele ideeën. Aan mij de taak om dat allemaal gefinancierd en geproduceerd te krijgen; om zoveel mogelijk pracht op het podium en vrolijkheid in de vereniging uit onze financiële middelen te persen!

Joke Eikelboom
Secretaris

Joke Eikelboom
Secretaris

Ik ben Joke, 22 jaar, en ben dit STA!-jaar jullie enige echte postduif, regelnicht en kletsmajoor! Secretaris dus! Jullie mogen mij altijd mailen met vragen over STA!, maar als afgestudeerd sociaal pedagogisch hulpverlener vind ik het stiekem ook leuk als je me mailt met andere levensvragen, problemen in de liefde of gewoon als je iets geweldigs hebt meegemaakt!

Marly van den Berg
Bestuurslid Regisseurszaken

Marly van den Berg
Bestuurslid Regisseurszaken

Hee, hallo daar! Ik ben Marly van den Berg, 23 jaar en ik ben dit seizoen Bestuurslid Regisseurszaken. Dat wil zeggen dat ik verantwoordelijk ben voor het theatergedeelte van de vereniging. Van het aannemen van regisseurs tot het boeken van speellocaties; alles passeert de revue. Ik heb super veel zin in aankomend seizoen. Het wordt fantastisch!

Sam Schwarz
Bestuurslid Intern

Sam Schwarz
Bestuurslid Intern

Hey jij daar! Mijn naam is Sam Schwarz en ik zal komend jaar de functie van bestuurslid intern bekleden in de leukste vereniging van de hele wereld. Ik zal verantwoordelijk zijn voor de commissies bij STA! die ervoor zorgen dat we het gehele jaar door memorabele activiteiten hebben!

Michelle Pols
Bestuurslid Extern

Michelle Pols
Bestuurslid Extern

Hi! Mijn naam is Michelle Pols en ik vervul dit jaar de functie van bestuurslid extern. Als bestuurslid extern houd ik me bezig met alle contacten buiten STA!. Hierbij ga ik over subsidies en sponsoring enerzijds, en de promotie van voorstellingen anderzijds. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Bestuur 2015 – 2016

Esra Diekmeijer
Voorzitter

Esra Diekmeijer
Voorzitter

He hoi, ik ben Esra! Wat een enorm spannende, mooie en leuke uitdaging om voorzitter te mogen zijn van STA!. Bij STA! is mijn studentenleven naar een nieuw level getild en met een functie in het bestuur kan dit alleen nog maar beter worden. Deze zomer hebben we met z’n zessen een super tijd gehad (#hardgaaaan), en die lijn gaan we komend jaar doorzetten, voor zowel onszelf als voor jullie allemaal!

Josie Taalman
Penningmeester

Josie Taalman
Penningmeester

Nadat ik zelf de afgelopen 3 jaren heb mogen genieten van het warme bad dat STA! heet, vond ik dat het tijd werd om iets terug te doen en dit ‘bad’ voor anderen te creëren. Een vraag die ik al veel gekregen heb de afgelopen maanden is: WAAROM penningmeester, de ‘saaiste’ functie binnen het bestuur? Heel simpel. Omdat het stiekem de mooiste rol is die je kunt vervullen.

Mick Stevens
Secretaris

Mick Stevens
Secretaris

Mijn naam is Mick Stevens en ik ben dit jaar secretaris. HIEPHOI! Met mijn 22 jaar speel ik al 14 jaar theater, waarvan dit mijn derde jaar bij deze prachtige, chaotische, maar ontzettend gezellige vereniging wordt. Jullie mogen me stalken totdat je erbij neervalt, want ik ben jullie eerste aanspreekpunt over de mail. Eerste hulp bij studeren, liefde, levensgrote problemen of wanneer je je gewoon wilt afmelden voor een feestje: ik doe het allemaal!

Timo Harmelink
Bestuurslid regisseurszaken

Timo Harmelink
Bestuurslid regisseurszaken

Al op mijn zesde had ik de hoofdrol in het stuk van de lokale jeugdtheatergroep in Oldenzaal. Elke jongensdroom natuurlijk. Iedereen was een bloem, ik was de zon. Bij STA! wil ik er voor zorgen dat elk lid met veel plezier bij STA! speelt. Een combinatie van gezelligheid en een goede kwaliteit van theater is hierbij erg belangrijk. Hiervoor heb ik dit jaar intens goede regisseurs uitgezocht!

Maarten van Beveren
Bestuurslid intern

Maarten van Beveren
Bestuurslid intern

Maarten. Toneel sinds 2004, bij STA! sinds 2011. Vanaf het begin voel ik me al erg welkom bij STA! en dat heb ik laten merken door heel veel aanwezig te zijn bij alles van en met STA!. Dit jaar heb ik gesolliciteerd voor het bestuur en ik verheug me iets te kunnen betekenen voor de vereniging. Als bestuurslid Intern hoop ik het verenigingsleven van dit jaar toegankelijk, divers en fantastisch te laten zijn.

Mirthe de Vries
Bestuurslid extern

Mirthe de Vries
Bestuurslid extern

Dag hallo! Mijn naam is Mirthe de Vries en ik ben aankomend jaar bestuurslid extern. Met mijn 19 jaar oud ben ik het jongste bestuurslid van het jaar 2015-2016, maar dit weerhoudt mij niet om er met deze groep geweldige mensen een top jaar van te gaan maken. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie en als ik later groot ben wil ik hoofd marketing & communicatie van een theater of een toneelgroep worden.

Bestuur 2014 – 2015

Sophie van der Hulst
Voorzitter/bestuurslid intern

Sophie van der Hulst
Voorzitter/bestuurslid intern

Mijn naam is Sophie, Sophie van der Hulst en ik ben dit jaar het bestuurslid intern bij STA!. Dit houd in dat ik mij dit jaar bezig houd met alle interne zaken van STA!, oftewel het gigantische, verschrikkelijk leuke, intens coole verenigingsdeel! Samen met de commissies hoop ik ervoor te zorgen dat nog meer leden actief worden in ons fantastische verenigingsdeel.

Jordan Iliev
Penningmeester

Jordan Iliev
Penningmeester

De man die met de toverstaf mag zwaaien.Jordan Wat is er mooier dan dat? Bepalen of iets door kan gaan of niet. Mijn naam is Jordan en ik mag mij dit jaar met trots de penningmeester van STA! noemen! Naast mijn bestuur-schap studeer ik Civiele Techniek met de specialisatie Watermanagement.

Laura Cardona
Secretaris

Laura Cardona
Secretaris

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de STA!-site en nieuwsgierig bent naar ons als bestuur van deze mooie vereniging. Mijn naam is Laura, 23 jaar, 1.55m, afgestudeerd in psychobiologie en met een passie voor theater, kunst en eigenlijk alles wat cultuur is. Wat ooit begonnen is met een noodkreet naar meer creativiteit om mij heen naast al die beta vakken, is de afgelopen drie seizoenen uitgegroeid tot pure liefde voor STA!.

David Danner
Bestuurslid regisseurszaken

David Danner
Bestuurslid regisseurszaken

Bij STA! werd mij een warm bad beloofd met lieve, leuke mensen en een plek om al je creativiteit kwijt te kunnen. Hier bleek geen woord aan gelogen. Na een jaar genoten te hebben van STA! wil ik me dit jaar heel hard voor de vereniging inzetten. Ik ben David Danner, 21 jaar en opgegroeid in een Amsterdams theatergezin. Ik sta nu aan het roer van veertien prachtige STA!-voorstellingen als bestuurslid Regisseurszaken. Het is me een grote eer! 

Marilyn Veraart
Bestuurslid extern

Marilyn Veraart
Bestuurslid extern

Bonjour! Mijn naam is Marilyn en dit jaar ben ik bestuurslid Extern. Als bestuurslid Extern houd ik me bezig met alle contacten buiten STA!. Concreet betekent dit dus dat ik ga over PR & media, subsidies en sponsoring. Ik kijk uit naar aankomend jaar en vind het een eer bestuur te zijn van een groep warme mensen met allemaal dezelfde passie voor toneel.

Bestuur 2013 – 2014

Leonie Kuhlmann
Voorzitter

Leonie Kuhlmann
Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Leonie en ik heb de grote eer om dit jaar voorzitter te mogen zijn van STA!. Ik ben 23 jaar, heb Bestuurs-& Organisatiewetenschap gestudeerd in Utrecht en ik kom oorspronkelijk uit het schone Twente. Overdag werk ik als coördinator van het ‘Landelijk Overleg Fracties’ (LOF): een stichting die studenten in de medezeggenschap ondersteunt. ’s Avonds ben ik vooral bezig om STA in goede banen te leiden.

Eske van Baalen
Penningmeester

Eske van Baalen
Penningmeester

Mijn naam is Eske en ik ga dit jaar over de financiën van STA!. Oorspronkelijk kom ik uit het minuscule Heukelum, maar woon nu al meer dan vier jaar in het fantastische Amsterdam. Omdat ik net mijn bachelor Geneeskunde heb afgerond, heb ik nu een zee van tijd voor het begin van mijn co-schappen. En die tijd vul ik het liefst met STA!.

Lindsey Smits
Secretaris

Lindsey Smits
Secretaris

Hoi lieve lezer, mijn naam is Lindsey en ik ben dit jaar de secretaris van STA!. Mijn werk speelt zich redelijk achter de schermen af, ik hou namelijk alle administratie bij. Daarnaast ben ik de verenigingspostduif. De mailtjes en nieuwsbrieven van dit seizoen zullen met liefde door mij geschreven worden. Ik hoop alle leden dit jaar goed van dienst te kunnen zijn als vraagbaak.

Ignace Schoot
Bestuurslid regisseurszaken

Ignace Schoot
Bestuurslid regisseurszaken

Het is me een groot voorrecht om dit jaar het voortouw te mogen nemen in het regelen van de regisseurs, de locaties en de repetitieruimtes, zodat alle spelende leden kunnen stralen in het theater. Ik streep de dagen af totdat ik jullie stuk voor stuk kan zien spelen. Ik ben trots op onze vereniging. STA! en haar leden geven me energie en inspiratie.

Marjolein Tromp
Bestuurslid intern

Marjolein Tromp
Bestuurslid intern

Enchanté! Mijn naam is Marjolein en ik ga dit jaar over alle Interne zaken van STA!. Dat houdt in dat ik me vooral bezig hou met het vereningsgedeelte van STA!, want naast een toneelvereniging, zijn we zeker ook een gezelligheidsvereniging. En gezellig is het! Bij STA!. Ik heb heel veel zin in dit jaar, en ik hoop dat ik er samen met de commissies voor kan gaan zorgen dat heel veel leden actief worden in ons veelzijdige verenigingsleven.

Claire Hoencamp
Bestuurslid extern

Claire Hoencamp
Bestuurslid extern

Hallo allemaal! Ik ben Claire, 20 jaar en ben blij te mogen zeggen ik dit jaar Bestuurslid Extern mag zijn van STA!. Dat wil zeggen dat ik mij onder andere bezig ga houden met het werven van sponsoren én de PR van de prachtige voorstellingen die hopelijk dit jaar op de planken komen te staan.

Bestuur 2012 – 2013

Ruben de Roos
Voorzitter

Ruben de Roos
Voorzitter

Lid sinds 2009 - mijn grootste wens is uitgekomen: Ik ben voorzitter van Studenten Toneelvereniging Amsterdam! Dit jaar sta ik met veel passie en inzet aan het hoofd van deze heerlijke groep mensen en stuur ik samen met mijn geweldig bestuur de verenging in goede banen.

Daniël Karavolos
Penningmeester

Daniël Karavolos
Penningmeester

Ik ben sinds 2010 lid bij STA! en heb mij in korte tijd ontwikkeld tot een van de meest kritische STA!-leden. Ik hou van deze vereniging en geef graag (al dan niet gevraagd) advies aan het bestuur. Omdat ik enorm veel potentie zie bij STA! en weet hoe tof het is, heb ik besloten om mij toch één keertje zelf te wagen aan een bestuursjaar. Als penningmeester zal ik dit jaar letten op de centjes en zorgen dat het aan het juiste dingen wordt uitgegeven.

Janneke de Vries
Secretaris

Janneke de Vries
Secretaris

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de verslaglegging van de vereniging. Notulen van de bestuursvergaderingen, to-do lijstjes maken (en vooral afstrepen, nog fijner), zorgen dat alle emails worden beantwoord en de vraag-baak zijn voor leden binnen en buiten de vereniging. Dit jaar ga ik met ontzettend veel enthousiasme en vanuit mijn liefde voor theater, muziek en kunst deze taak op me nemen!

Eva Bos
Bestuurslid regisseurszaken

Eva Bos
Bestuurslid regisseurszaken

Sinds 2009 ben ik lid van STA! en dit jaar heb ik de eer om de functie regisseurszaken voor STA! te vervullen. Deze uitdaging ga ik met veel enthousiasme aan. Ik hoop dit jaar een prachtige diverse verscheidenheid aan stukken en daarbij regisseurs te creëren, waarin zowel de regisseur als de leden zich optimaal kunnen ontwikkelen en de tijd van hun leven zullen hebben bij het werken naar een eindresultaat!

Jet Zantvoord
Bestuurslid intern

Jet Zantvoord
Bestuurslid intern

Ik ben pas een jaar lid bij STA! maar nu al helemaal verliefd! Het is een geweldige vereniging waar ik heel graag wat voor wil doen. Ik ben dan ook heel blij dat ik mezelf Bestuurslid intern mag noemen! Samen met de commissies ga ik ervoor zorgen dat STA! meer blijft dan alleen toneelspelen. Toffe feesten, veel leuke activiteiten, geweldige weekenden en ga zo maar door!

Carolien van Heijst
Bestuurslid extern

Carolien van Heijst
Bestuurslid extern

Nog maar net lid bij STA! maar ik ga nu al met ontzettend veel enthousiasme aan de slag als Bestuurslid extern. Een nieuwe functie waarbij ik mij richt op acquisitie (sponsoring) en PR rondom de voorstellingen en de vereniging. Voor vragen of voorstellen over mogelijke samenwerkingen met STA! kun je mij benaderen, alsmede voor informatie over onze PR.

Archief Besturen

Bestuur 2011 / 2012

Voorzitter
Carlo van Munster

Secretaris
Menno Sedee

Penningmeester
Iman Sanichar

Regisseurszaken
Benthe van de Pol

Bestuurslid Algemeen
Rosemarijn van Hoof

bestuur2010-2011

Bestuur 2010 / 2011

Voorzitter
Dicky Salfischberger

Secretaris
Manouk Piel

Penningmeester
Shaunna Calpin

Regisseurszaken
Marije Roodhof

Bestuurslid Algemeen
Stijn Knigge

bestuur2009-2010

Bestuur 2009 / 2010

Voorzitter
Dumky de Wilde

Secretaris
Dorien Rozing

Penningmeester
Robbert Boink

Regisseurszaken
Zindzi Wijminga

Bestuurslid Algemeen
Matthijs Huiskes

Archief Besturen

Bestuur 2008 / 2009

Voorzitter
Rianne Blom

Secretaris
Marjolein Lanzing

Penningmeester
Marlieke Münsterman

Regisseurszaken
Janine Jaquet

Bestuurslid Algemeen
Lucia Kiel

Bestuur 2007 / 2008

Liselore Knigge

Iris van der Kieft

Anneloes Vink

Jorine Vroonhof

Bestuur 2006 / 2007

Ilona Hartlief

Liselore Knigge

Bestuur 2005 / 2006

Marein Schimmel

Marieke de Jong

Liselore Knigge

Sebastiaan Timmermans

Bestuur 2004 / 2005

Voorzitter
Lotte van der Maas

Secretaris
Christele Warmedam

Penningmeester
Marieke de Jong

Regisseurszaken
Sebastiaan Timmermans

Communicatie
Joel Israels

Bestuur 2003 / 2004

Voorzitter
Marlysa Hensen

Secretaris
Evert-Jan Van Alphen

Penningmeester
Roy Cremers

Start typing and press Enter to search