Regisseren bij STA!

Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!) is altijd op zoek naar nieuwe regisseurs. Momenteel organiseren wij voor 14 groepen van elk ongeveer twaalf studenten wekelijkse repetities. De studenten werken onder begeleiding van een regisseur toe naar een voorstelling die drie maal gespeeld wordt.

Wie zoeken we?
STA! probeert om een leuke combinatie te maken van de gezelligheid die bij een studentenvereniging hoort en de passie die we allemaal voor toneel hebben. Onze doelstelling is dan ook om toneelspelen zo toegankelijk en gezellig mogelijk te maken. We zijn daarom altijd op zoek naar regisseurs die bij onze vereniging passen. Dat betekent dat we als regisseur van je verwachten dat je ervaring hebt en goed om kunt gaan met studenten en de verschillende acteerniveaus, dat je de groep iets bijbrengt en met de groep als geheel naar een eindresultaat toe werkt.

Wat bieden we?
Daarvoor krijg je van ons ook wat terug. Elke regisseur krijgt natuurlijk een groep studenten die na een introductieavond voor jou als regisseur kiezen. Verder zorgen wij ervoor dat repetitieruimte is geregeld, dat de voorstelling wordt geregeld, je komt in contact met de andere regisseurs die bij ons actief zijn en je krijgt tot slot van ons een productiebudget en een vrijwilligersvergoeding.

Lijkt het je wat om bij ons te komen regisseren dan kun je contact met ons opnemen via ons Bestuurslid Regisseurszaken:
Marly van den Berg
Tel.: 06-36336221
regisseurs@sta-toneel.nl 


Reacties zijn gesloten.