Informatie over STA!


STA!
is een studentenvereniging voor iedere student die van gezelligheid en toneelspelen houdt: een combinatie die STA! zo uniek maakt onder studentenverenigingen in Amsterdam en de rest van Nederland.

Ieder jaar zetten groepen studenten onder leiding van een verschillende regisseurs knallende voorstellingen neer. Daarnaast bieden wij geregeld workshops en ander theater gerelateerde activiteiten aan om je passie te verdiepen.
Als we niet op de planken staan is gezelligheid bij ons van het grootste belang! Borrels, feestjes, weekenden en reisjes zijn bij ons niet schaars en altijd geweldig!
Of je nu al een contract hebt in Hollywood of nog totaal geen ervaring hebt met toneelspelen; bij ons is iedere student welkom.

Wil je lid worden? Ieder jaar wordt in september een introductieperiode gehouden waar we de verschillende productiegroepen indelen. De introductieperiode bestaat uit workshops om de verschillende regisseurs en productie-ideeën te leren kennen. Daarnaast leer je ook de vereniging en de leden kennen door een aantal avonden met gezellige en toffe activiteiten. Mis het niet! Want introductieperiode gemist betekent dat we je niet meer in kunnen delen bij een productie! Dit betekent niet dat je ook geen lid meer kan worden gedurende het jaar! Je kan namelijk gedurende het hele jaar altijd lid worden als borrellid.

Het maakt niet uit wat je studeert, waar je studeert of waar je woont: je bent welkom bij STA!

CREA Amsterdam en STA!

CREA is een begrip onder Amsterdamse Studenten en ook bij STA! CREA is ons thuis: hier repeteren wij, kunnen we gezellig na-borrelen in het CREA-café en zijn wij als bestuur vaak te vinden in ons kantoor. Het is het culturele centrum voor Amsterdamse studenten en wij zijn er dan ook trots op dat STA! en CREA zo nauw samenwerken. Het compleet vernieuwde gebouw van CREA is te vinden op Nieuwe Achtergracht 170. Mocht je nou de start van dit STA!-jaar hebben gemist, niet getreurd! Want CREA heeft ook een breed aanbod aan cursussen en workshops. Deze zijn allemaal te vinden op de website van CREA.

Woody’s en STA!

Tweewekelijks op woensdag (even weken), bezet STA! café Woody’s. Bij deze borrels komen alle leden uit de verschillende productiegroepen samen om lekker bij te kletsen, wat te drinken en een boel te dansen! Geïnteresseerd in het verenigingsleven van STA!? Wil je een keertje komen kijken? Schroom niet en kom langs! En schiet vooral het bestuur even aan, wij vinden het altijd leuk geïnteresseerden te ontmoeten!

 

 

 

Een reactie op Informatie over STA!

  1. Pingback: Ten performers in search of a Pirandello character | Charlotte Poos