Commissies van STA!

Hieronder vind je informatie over onze commissies en de contactinformatie per commissie. Heb je algemene vragen over commissies, dan kun je die stellen aan Sam Schwarz: intern@sta-toneel.nl.

STA!pcommissie
Als lid van de STApcommissie zet jij in in voor STA! door de beste feesten te organiseren! Je zoekt de coolste feestlocaties, verzint de bizarste thema’s en regelt de vetste muziek. Denk hierbij aan een geil gala, een knallende koningsdagboot of een episch eindfeest! En vergeet de altijd spetterende themaborrels niet! Niks is te gek als lid van de STA!pcommissie!

Contact: stapcommissie@sta-toneel.nl

Commissieleden:
Voorzitter: Leontine Heesters
Secretaris: Emmo de Bie

Penningmeester: Tijmen Kerkhof 
Algemeen commissielid: Iris Engelbrechtsen
Algemeen commissielid: Koen van der Wielen

Reiscommissie
New York, Berlijn of dan toch Texel? Als lid van de reiscommissie zet jij je in voor STA! door de meest gave reizen en weekenden te organiseren. Je zoekt locaties waar deze weekenden plaats kunnen vinden, verzint de meest creatieve spellen en activiteiten om daar te doen en dit allemaal in een fantastisch thema. Uiteraard blijft het niet bij alleen weekenden, er kan ook nog gelift, gefietst of gevlogen worden!. Jij bepaalt wat er gaat gebeuren deze weekenden. STA! ligt in jouw handen.

Contact: reiscommissie@sta-toneel.nl

Commissieleden:
Voorzitter: Daniëlle Heunks
Secretaris: Maaike Vollebergh
Penningmeester: Jolijn van Ginkel 
Algemeen commissielid: Wouter van de Goor
Algemeen commissielid: Bram Vreugdenhil

Activiteitencommissie
De Activiteitencommissie zal zich bezig houden met activiteiten die te maken hebben met toneel maar ook vooral met activiteiten die niet te maken hebben met toneel! Als AcSie laat je je creativiteit los op het bedenken van andere activiteiten met STA! Schaatsen met STA, geiten melken met STA!, voorstellingen bezoeken met STA!, het kan niet leuk genoeg!

Contact: activiteitencommissie@sta-toneel.nl

Commissieleden:
Voorzitter: Geerten Graeff
Secretaris: Iris Harrewijn 
Penningmeester: Nora Hulscher 
Algemeen commissielid: Marijke Lippe
Algemeen commissielid: Jet Kummeling

Almanakcommissie
Ook dit STA!-jaar willen we weer vereeuwigen in een prachtige Almanak! Heb jij ervaring met schrijven, gênante foto’s maken en/of alle roddels als eerste horen en onthouden? Dan is de Almanakcommissie precies jouw plek!  Samen werken jullie aan een prachtig boek waarin alle voorstellingen, weekenden, feesten en nog zoveel meer leuke dingen van aankomend jaar in vereeuwigd zullen worden.

Contact: almanakcommissie@sta-toneel.nl

Commissieleden:
Voorzitter: Nina Eshuis 
Secretaris: Iris Kodde 
Penningmeester: Tim de Korte 
Algemeen commissielid: Anice Bakker
Algemeen commissielid: Jana Flekken 

PR-commissie
Als lid van de PR-commissie is het aan jou om alle producties de aandacht te geven die ze verdienen. Van Gouden Ganzenveer winnende persberichten tot Oscarwinnende trailers, alle publieke relaties hebben jullie onder controle! Wees zo creatief mogelijk en verspreid al het promotiemateriaal als een malle! Ja wij willen STA!posters op de beste en gekste plekken die je je kunt bedenken!

Contact: staprcommissie@sta-toneel.nl

Commissieleden:
Voorzitter: Maud Pols 
Secretaris: Marc Bos
Penningmeester: Maarten Nieuwenhuis  
Algemeen commissielid: Suzanne Wansink
Algemeen commissielid: Wietske Dotinga 

Fotocommissie
Borrel? Ja! Feest? Ja! Voorstellingen? Ja! Elke andere activiteit? Ja! Foto’s hiervan? Ja! Vind jij het leuk om naar feesten en voorstellingen te gaan en mensen van hun beste (of gênantste) kant op de gevoelige plaat vast te leggen? Dan is dit jouw kans! Verberg je fotografie talent niet langer en wordt lid van de Fotocommissie!

Contact: fotocommissie@sta-toneel.nl

Commissieleden:
Voorzitter: Laura Schomaker 
Secretaris: Martijn Gerritsen
Penningmeester: Lisa Maas 
Algemeen commissielid: Tanne van der Wal

Materialencommissie
Als de deur van het bestuurshok van STA! open wordt gedaan vallen er altijd wel wat ondefinieerbare voorwerpen naar buiten (denk aan opblaasflamingo’s, blauwe pruiken en een kinderwagen). Lekker handig! Not. De materialencommissie  is een initiatief om het materiaal van STA! te organiseren en te archiveren in onze opslag. De MatSie is dè commissie die je moet hebben om jouw organisatie talent en overzichtelijkheid goed tot zijn recht te laten komen. Zie jij jezelf dit doen? Wordt dan lid!

Contact: materialencommissie@sta-toneel.nl

Commissieleden:
Voorzitter: Joris Solleveld
Secretaris: Marie-José Terpstra
Penningmeester: Elmer Boerma
Algemeen commissielid: Joeltje Aldershoff
Algemeen commissielid: Tjitske Engels
Algemeen commissielid: David Fakkel

Acquisitiecommissie
De culturele sector staat er financieel niet bijzonder rooskleurig voor. Laat jij je daar niet door afschrikken, maar zie je juist nieuwe mogelijkheden voor STA!? Kom dan bij Acquisitiecommissie! Samen gaan we opzoek voor nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen met bedrijven, café/restaurants in de buurt en andere organisaties. 

Contact: acquisitie@sta-toneel.nl

Commissieleden:
Voorzitter: Anniek Geelen
Penningmeester: Paulien Dallinga
Algemeen commissielid: Mirthe de Vries
Algemeen commissielid: Esra Diekmeijer
Algemeen commissielid: Lindsey Smits
Algemeen commissielid: Marjolein Tromp
Algemeen commissielid: Claire Hoencamp
Algemeen commissielid: Merel Talbi
Algemeen commissielid: Lisa Paulet Vos
Algemeen commissielid: Michelle Pols

Klankbordgroep

Klankbordgroep (KBG) is een verenigingsorgaan die in dienst staat van het bestuur. Gedurende het jaar wordt er een aantal keer vergaderd met het bestuur en worden er o.a. beleidsplannen besproken. Als KBGer waarborg je de lange termijn van STA! en voorkom je dat de vereniging vast komt te zitten in een mogelijke tunnel-visie van het bestuur en adviseer je het bestuur met een frisse blik. De KBG wisselt per heel jaar, in plaats van seizoen, zodat zij met twee besturen te maken hebben.

Contact: klankbordgroep@sta-toneel.nl

Commissieleden:
Voorzitter: Lindsey Smits
Algemeen commissielid: Leonie Kuhlmann
Algemeen commissielid: Ewoud Baarsma
Algemeen commissielid: Menno Sedee
Algemeen commissielid: Claire Hoencamp

Kascommissie

Let jij op de kleintjes? Doorzie jij met gemak een chaos van getallen en speur jij met twee vingers in je neus de inconsistenties eruit? Dan is de kascommissie wat voor jou! Controleer de penningmeester en zorg dat de vereniging daadwerkelijk geld uitgeeft waar hij dat gepland heeft zodat de boeken aan het eind van het jaar in orde zijn. Een zeer leerzame commissie die veel inzicht geeft in de financiële achtergrond van de vereniging.

Commissieleden:
Eske van Baalen
Liselotte Siteur

 

Reacties zijn gesloten.