Bestuur 2016-2017

stabestuur2016-2017-172

Fotografie: Suzanne Wansink

 

Anniek Geelen – Voorzitter

 

stabestuur2016-2017-054“Met Anniek.”  “Voorzitter. Jezus.” “Ja! Heel graag!” “Yes!” “Ik kom er nu aan!”

Dat was mijn kant van het telefoongesprek met de sollicitatiecommissie toen ik gebeld werd over de uitslag van de sollicitaties. Oké, heel eerlijk: ik kwam er niet meteen aan omdat ik eerst mijn ouders moest bellen. Zo. Transparantie. Dat zit in ieder geval goed.

Ik ben dus Anniek. 22 jaar en masterstudent Algemene Cultuurwetenschap. Geboren en getogen Maastrichtenaar, maar woon inmiddels al zo’n vier jaar in Amsterdam. Soms lukt het me om een harde-G te uiten, maar reken er voor de zekerheid maar niet op. Naast STA! en studie hou ik me bezig met schrijven, films en series kijken en lezen. Ik blink verder uit in zingen onder de douche, doen alsof ik opruim, carnavallen en hard fietsen.

Zo. Genoeg getypt. Tijd om te beginnen. Ik heb ontzettend veel zin en vertrouwen in dit jaar! Samen met Jascha, Joke, Marly, Sam en Michelle ga ik me heel hard inzetten om er weer iets moois van te maken. Ik vind het oprecht een eer.

 

Jascha Dikker – Penningmeester

 

stabestuur2016-2017-021Gegroet, website-bezoeker!

Jascha hier. Ik heb de eer dit jaar de penningmeester van STA! te zijn. STA! zit vol creatieve mensen met theatrale uitspattingen en formidabele ideeën. Aan mij de taak om dat allemaal gefinancierd en geproduceerd te krijgen; om zoveel mogelijk pracht op het podium en vrolijkheid in de vereniging uit onze financiële middelen te persen. Doen we even. Ik studeer filosofie en rechten en kom uit Amsterdam, dus je kunt me altijd even aanschieten om te praten over de existentiële werken van Sartre, een recente uitspraak van de Hoge Raad, of hoe het komt dat ze nou alweer de straat opengebroken hebben bij het Leidseplein.

 

 

 

 

 

Joke Eikelboom – Secretaris

 

stabestuur2016-2017-033

Dag mooie lezer!

Ik ben Joke, 22 jaar, en ben dit STA!-jaar jullie enige echte postduif, regelnicht en kletsmajoor! Secretaris dus! Hier heb ik onwijs veel zin in. Jullie mogen mij altijd mailen met vragen over STA!, maar als afgestudeerd SPH’er (sociaal pedagogisch hulpverlener) vind ik het stiekem ook leuk als je me mailt met andere levensvragen, problemen in de liefde of gewoon als je iets geweldigs hebt meegemaakt en dat wilt delen. Naast het sturen van mails, het creëren van de wekelijkse nieuwsbrief, notuleren en administratie bijhouden heb ik een enorme liefde voor theater en ben ik nog steeds super blij dat ik twee jaar geleden bij STA! ben gekomen. Na vorig jaar in de almanakcommissie actief te zijn geweest kwam het idee om te solliciteren voor het bestuur steeds vaker in mijn hoofd. Ik was dan ook door het dolle heen toen ik hoorde dat ik, met vijf prachtige mensen, een jaar lang onderdeel mag zijn van het bestuur van STA!. Ik kijk heel erg uit naar alle leuke activiteiten aankomend STA!-jaar: voorstellingen, weekenden weg, borrels, talentenjachten, themaborrels! Wat een feest! Kom maar op!

 

 

Marly van den Berg –


Bestuurslid regisseurszaken

 

stabestuur2016-2017-058

Hee, hallo daar! Ik ben Marly van den Berg, 23 jaar en ik ben dit seizoen Bestuurslid Regisseurszaken. Dat wil zeggen dat ik verantwoordelijk ben voor het theatergedeelte van de vereniging. Van het aannemen van regisseurs tot het boeken van speellocaties; alles passeert de revue. Theater is al een passie van mij sinds ik in groep 7 de boze heks in Sneeuwwitje mocht spelen tijdens het podiumuurtje. Dus toen ik vier jaar geleden naar Amsterdam verhuisde voor mijn studie ben ik meteen op zoek gegaan naar een theatervereniging en daar was STA!. Aankomend seizoen wordt alweer mijn vijfde jaar bij STA! en ik heb het hier fantastisch. Ik vond het dan ook de hoogste tijd om zelf eens aan het roer te staan.
Naast mijn leven bij STA! ben ik begonnen aan de master Theatre Studies en dwaal ik in de weekenden graag af naar mijn ouders in Brabant in het pittoreske Helmond. Ik ben altijd te porren voor een avond in de karaoke bar, gezelligheid boven alles! Ik heb dan ook super veel zin in aankomend seizoen. Het wordt fantastisch!

 

 

 

Sam Schwarz – Bestuurslid intern

 

stabestuur2016-2017-097

Hey jij daar! Mijn naam is Sam Schwarz en ik zal komend jaar de functie van bestuurslid intern bekleden in de leukste vereniging van de hele wereld.

Ik zal verantwoordelijk zijn voor de commissies bij STA! die ervoor zorgen dat we het gehele jaar door memorabele activiteiten hebben; van een cursus duiken tot een dropping en van een glow-in-the-dark almanak tot een festival; niks is te gek !! Ik zal elke activiteit enthousiast aanwezig zijn en hopen dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat, ook als mensen zich niet alles meer kunnen herinneren.

Naast STA! ben ik derdejaars student Media & Cultuur en geboren en getogen in het altijd prachtige Amsterdam. Als ik niet bezig ben met STA!, verdoe ik mijn tijd op het internet of probeer ik sociale contacten te onderhouden. Daarnaast kan je mij door de stad zien sjezen als Foodora-bezorger. Ik heb ontzettend veel zin om er een fantastisch jaar van te maken samen met jullie allemaal!

 

 

Michelle Pols – Bestuurslid extern

 

Hi! Mijn naastabestuur2016-2017-087m is Michelle Pols en ik vervul dit jaar de functie van bestuurslid extern. Dit wordt mijn derde jaar bij STA! en ik geniet enorm van deze geweldige vereniging! Als bestuurslid extern houd ik me bezig met alle contacten buiten STA!. Hierbij ga ik over subsidies en sponsoring enerzijds, en de promotie van voorstellingen anderzijds. Ik ga geld binnenhalen om al die prachtige voorstellingen te maken en er daarnaast via promotie voor voor zorgen dat alle voorstellingen voor uitverkochte zalen spelen. Naast dat ik bij STA! zit, studeer ik Culturele Antropologie aan de UvA. Ik houd heel erg van theater en heb een grote liefde voor de stad Amsterdam. Ik heb er ontzettend veel zin in om me samen met mijn lieve medebestuursleden komend jaar voor STA! in te zetten.

 

 

Reacties zijn gesloten.