Bestuur 2015-2016

1.Bestuursfotos189

 Fotografie: Suzanne Wansink

 

Esra Diekmeijer – Voorzitter

 

1.Bestuursfotos051He hoi, ik ben Esra! Wat een enorm spannende, mooie en leuke uitdaging om voorzitter te mogen zijn van STA! Met mijn 21 jaar, bachelor Onderwijskunde op zak, bezig met een pre-master Sociologie, liefde voor ontspannen op het platteland bij mijn ouders (in het pittoreske Vorden) , genieten van het Amsterdamse leven en liefde voor theater denk ik dat ik binnen het bestuur van STA! enorm op mijn plek zit. Ik moet eerlijk toegeven dat theater mij niet met de paplepel is ingegoten. Toen ik zes was mocht ik op theater-les, maar daar heb ik vriendelijk voor bedankt want ik had ‘geen zin om teksten uit mijn hoofd te leren’. Gelukkig werd ik uiteindelijk verstandig en ben mijn passie voor theater op een andere wijze gaan ontwikkelen. Musical op de middelbare school, drama als eindexamenvak, en ik was verkocht. Bij STA! is mijn studentenleven naar een nieuw level getild en met een functie in het bestuur kan dit alleen nog maar beter worden.  Deze zomer hebben we met z’n zessen een super tijd gehad (#hardgaaaan), en die lijn gaan we komend jaar doorzetten, voor zowel onszelf als voor jullie allemaal!

 

 

Josie Taalman – Penningmeester

 

1.Bestuursfotos111Nadat ik zelf de afgelopen 3 jaren heb mogen genieten van het warme bad dat STA! heet, vond ik dat het tijd werd om iets terug te doen en dit ‘bad’ voor anderen te creëren. Ik wil me dit jaar volledig inzetten om er weer een fantastisch jaar van te maken vol met activiteiten en theater. Een vraag die ik al veel gekregen heb de afgelopen maanden is: WAAROM penningmeester, de ‘saaiste’ functie binnen het bestuur? Heel simpel. Omdat het stiekem de mooiste rol is die je kunt vervullen. Ik ben het hele jaar (meestal achter de schermen) betrokken bij alle activiteiten en toneelstukken van STA! en mag ook nog eens de baas spelen als het om financiën gaat! Jeeeeh! Naast mijn intense liefde voor financiën en theater ben ik ook dol op film, muziek luisteren en maken, reizen, borrelen en mijn hond. Nog even wat zakelijke informatie voor de mogelijke geïnteresseerden: Ik ben 22 jaren oud, ben opgegroeid in wereldstad Zaandam en woon al 5 jaar in Amsterdam. Ik heb Media en Cultuur richting film gestudeerd en werk momenteel bij een filmproductiebedrijf.

 

 

Mick Stevens – Secretaris 

 

Bestuursfotos079HI! Mijn naam is Mick Stevens en ik ben dit jaar jullie secretaris. HIEPHOI! Met mijn 22 jaar speel ik inmiddels 14 jaar theater, waarvan dit mijn derde jaar bij deze prachtige, chaotische, maar ontzettend gezellige vereniging wordt. Jullie mogen me dit jaar stalken totdat je erbij neervalt, want ik ben jullie eerste aanspreekpunt over de mail. Eerste hulp bij studeren, liefde, levensgrote problemen of wanneer je je gewoon wilt afmelden voor een feestje: ik doe het allemaal! Wat je verder misschien nog wilt weten? Ik studeer Media&Cultuur, richting Televisie, aan de UvA en ga momenteel mijn laatste jaar van mijn bachelor in. Zoals het hoort voor iemand die geboren en getogen is in de Parel van het Zuiden, Breda, en kleindochter van een bierbrouwer, houd ik van carnaval (en héél erg van verkleden!) en ben een echte Bourgondiër. Ik woon inmiddels 3 jaar in Amsterdam en geniet met volle teugen van de bakfietsmoeders, toeristen en ultra hippe koffietentjes. Samen met mijn lieve vijf bestuursgenoten ga ik ervoor zorgen dat jullie STA!-jaar onvergetelijk wordt!

 

 

Timo Harmelink –

Bestuurslid Regisseurszaken

 

1.Bestuursfotos147

Al op mijn zesde had ik de hoofdrol in het stuk van de lokale jeugdtheatergroep in Oldenzaal. Elke jongensdroom natuurlijk. Iedereen was een bloem, ik was de zon. Hierna volgde al snel een glansrijke kindermodellen carrière. Op mijn 12de zocht ik nieuwe uitdagingen, vele rollen in andere Twentse theaterstukken volgden. Naast STA! ben ik ook nog eens super internationaal georiënteerd, want ik studeer Europese Studies aan de UvA. Dus je kunt met mij ook altijd een goed gesprek beginnen over de Europese Unie. Bij STA! wil ik er voor zorgen dat elk lid met veel plezier bij STA! speelt. Een combinatie van gezelligheid en een goede kwaliteit van theater is hierbij erg belangrijk. Hiervoor heb ik dit jaar intens goede regisseurs uitgezocht! 

 

 

 

 

 

Maarten van Beveren – Bestuurslid Intern

 

1.Bestuursfotos163

Maarten. Toneel sinds 2004, bij STA! sinds 2011. Vanaf het begin voel ik me al erg welkom bij STA! en dat heb ik laten merken door heel veel aanwezig te zijn bij alles van en met STA!. Dit jaar heb ik gesolliciteerd voor het bestuur en ik verheug me iets te kunnen betekenen voor de vereniging. Als bestuurslid Intern hoop ik het verenigingsleven van dit jaar toegankelijk, divers en fantastisch te laten zijn. Hiervoor heb ik wel de hulp nodig van de nu al geweldige commissies. Samen met hen wil ik onze leden ruimschoots voorzien in hun behoefte aan borrels, weekenden, en andere activiteiten. In het dagelijks leven maak ik wiskundige modellen van de hersenen, bouw ik meubels en kook ik enorm hete curry’s. Ik heb een hekel aan bloempotten en lig graag in een hangmat een boek te lezen. Van de zomer hebben we elkaar als bestuur al goed leren kennen, hierdoor kan ik met vertrouwen zeggen enorm veel vertrouwen en zin te hebben in komend STA!-jaar!

 

 

 

Mirthe de Vries – Bestuurslid Extern

 

1.Bestuursfotos134

Dag hallo! Mijn naam is Mirthe de Vries en ik ben aankomend jaar bestuurslid extern. Met mijn 19 jaar oud ben ik het jongste bestuurslid van het jaar 2015-2016, maar dit weerhoudt mij niet om er met deze groep geweldige mensen een top jaar van te gaan maken. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie en als ik later groot ben wil ik hoofd marketing & communicatie van een theater of een toneelgroep worden. Dit sluit dus onwijs goed aan bij de functie extern. Lekker ambitieus. Ik ben gek op de woorden subsidie, promotie, vrienden van STA! en sponsoring. En natuurlijk op theater. Verder vind ik slenteren door de straten van Amsterdam, het bezoeken van films, voorstellingen, musea en series kijken in mijn bed erg fijn.

 

Reacties zijn gesloten.