Bestuur 2014-2015

Voorzitter/bestuurslid intern: Sophie

 

Sophie

Eyooo! Een borrelavond vol bier (volgens mij zelfs wat tequila), flauwe grappen en vooral veel slap geouwehoer heeft geresulteerd in het feit dat ik nu de functie van bestuurslid intern bekleed. ”Sophie jij bent altijd vrolijk, dit heeft de vereniging nodig! Hier heb je nog een biertje!”. ”He Sophie, tequiiiiilaaa! Oh en heb je nou al gesolliciteerd om in het bestuur volgend jaar te gaan? Dat zou zo leuk zijn!”. Nou ja, dit was dus de tactiek, en het heeft gewerkt (uiteraard zat ik er zelf ook al lang over na te denken, maar na zoveel meer tequila verdwenen ècht alle twijfels)!

Mijn naam is Sophie, Sophie van der Hulst en zoals ik net ook al zei ben ik dit jaar het bestuurslid intern bij STA!. Dit houd in dat ik mij dit jaar bezig houd met alle interne zaken van STA!, oftewel het gigantische, verschrikkelijk leuke, intens coole verenigingsdeel! Samen met de commissies hoop ik ervoor te zorgen dat nog meer leden actief worden in ons fantastische verenigingsdeel. Van touwtrekken met dwergen op stelten tot wildbreien voor gevorderden. Alles is leuk met STA!. Ohja ik moet nog iets meer vertellen over mezelf: Ik kom uit DenHaag, woon een jaar of vier in Amsterdam, houd bovengemiddeld veel van ijsjes eten, vind salades eten altijd een logistieke uitdaging en ben zeer bedreven in flauwe grappen maken. Naast STA! tap ik biertjes voor de kost, studeer ik ook nog eens iets theatergerelateerds en ben ik kampioen Zuid-Holland slap ouwehoeren. Kusjes op je neus en eentje waar je maar wilt!

 

Penningmeester: Jordan

 

De man die met de toverstaf mag zwaaien.Jordan
Wat is er mooier dan dat?  Bepalen of iets door kan gaan of niet. Mijn naam is Jordan en ik mag mij dit jaar met trots de penningmeester van STA! noemen! Naast mijn bestuur-schap studeer ik Civiele 

Techniek met de specialisatie Watermanagement.

Ik ben geboren in Sofia, Bulgarije. Daar en in Amstelveen bracht ik mijn kinderjaren door en heb een Almeerse pubertijd mogen beleven. Na deze dynamische jaren heb ik mij sinds februari gevestigd in het mooie Amsterdam. Ik ben dol op theater, muziek luisteren en maken, zingen onder de douche en tijdens het fietsen (mits ik alleen ben), sporten, eten, slapen, maar waar je me echt blij mee kan maken is een perenijsje of een suikerspin.

Ik heb buitengewoon veel zin om aan de slag te gaan met een ónwijs leuk team en er een STA!-tastisch jaar van te maken!


Secretaris: Laura Cardona

 

Laura

Ha lieve jij,

wat leuk dat je een kijkje neemt op de STA!-site en nieuwsgierig bent naar ons als bestuur van deze mooie vereniging. Mijn naam is Laura, 23 jaar, 1.55m, afgestudeerd in psychobiologie en met een passie voor theater, kunst en eigenlijk alles wat cultuur is. Wat ooit begonnen is met een noodkreet naar meer creativiteit om mij heen naast al die beta vakken, is de afgelopen drie seizoenen uitgegroeid tot pure liefde voor STA!. Ik heb nog nooit zoveel mooie, lieve, getalenteerde, maffe en hardwerkende mensen bij elkaar gezien als bij STA!. Deels omdat ik graag in contact sta met alle leden heb ik dit seizoen voor de functie als secretaris gesolliciteerd. Het is mooi om een aanspreekpunt te zijn voor STA!-leden, maar zeker ook voor het bestuur om alles op administratief gebied zorgvuldig te documenteren en in goede banen te leiden.. Dat ik mij daarvoor ook grafisch mag uitleven op de wekelijkse nieuwsbrief, is zeker een fijne extra! Eigenlijk is bestuurslid zijn als een achtbaan waarvan je stiekem wenst dat hij nooit ophoudt…


Bestuurslid regisseurszaken: David 

 

Danner

Bij STA! werd mij een warm bad beloofd met lieve, leuke mensen en een plek om al je creativiteit kwijt te kunnen. En hier bleek geen woord aan gelogen. Na een jaar genoten te hebben van STA! wil ik me dit jaar heel hard voor de vereniging inzetten. Ik ben David Danner, 21 jaar en ik ben opgegroeid in een  Amsterdams theatergezin. Waar ik als kindje van twee liggend onder mijn vaders techniektafel voorstellingen bekeek, sta ik nu aan het roer van veertien (hopelijk) prachtige STA!-voorstellingen als bestuurslid Regisseurszaken. Het is me een grote eer!
 
In de zomer heb ik me al ingezet door zeventien leuke, enthousiaste en inspirerende regisseurs aan te nemen en om alle repetitieruimtes en theaters te regelen. Bijzonder trots ben ik op het feit dat we, naast onze samenwerking voor Groep Intensief met Toneelgroep Amsterdam, dit jaar een tweede Groep Intensief hebben opgezet en dat we een samenwerking zijn aangegaan met CM, een klassiek studentenkoor uit Leiden.
 
Zelf speel ik dit jaar in de groep die een bewerking van Antigone gaat maken. Als oud-Gymnasiast zijn klassieke talen mijn guilty pleasure, dus ik geniet van elke repetitie. Verder werk ik in mijn spaarzame ‘vrije tijd’ in de Stadsschouwburg, hou ik van whisky, rode wijn, golf (ja echt), voetbal (ja echt) en van gomballen. Ik ga dit jaar heel erg genieten en hoop jullie allemaal zo veel mogelijk te zien bij alle mooie, bijzondere en ontroerende voorstellingen die STA! gaat maken, en natuurlijk bij alle borrels, feestjes en op alle weekenden!

Bestuurslid extern: Marilyn 

 

Marilyn

Ooit in vroegere tijd, toen de bloemen bloeiden en de wereld o-zo-mooi was, kwam ik aangehuppeld vanuit het verre Vlaanderen. Omdat STA! medelijden had met mijn regeringsloze bestaan, sloten ze me liefdevol in de armen. Na vier toffe jaren bij STA!, solliciteerde ik voor het bestuur.

Bonjour! Mijn naam is Marilyn en dit jaar ben ik bestuurslid Extern. Als bestuurslid Extern houd ik me bezig met alle contacten buiten STA!. Concreet betekent dit dus dat ik ga over PR & media, subsidies en sponsoring. Naast bestuur zijn van STA!, studeer ik mondzorgkunde. Aankomend jaar schrijf ik mijn bachelorthesis en loop ik een onderzoeksstage bij het ACTA. Buiten STA! vind ik ook andere dingen leuk. Zo schrijf ik al van kinds af aan, houd ik van dagdromen, zingen, lekker gek doen en sporten.

Ik kijk uit naar aankomend jaar en vind het een eer bestuur te zijn van een groep warme mensen met allemaal dezelfde passie voor toneel.

Reacties zijn gesloten.