Wat leuk dat je lid wilt worden van STA!. Om kennis te maken met de vereniging kun je je opgeven voor de STA!rtweken. Deze weken zitten vol theatrale, gezellige activiteiten. De introductieactiviteiten vinden plaats in de avonden van 11, 13, 15, 19 en 21 september. Het is van belang dat je zoveel mogelijk aanwezig bent in die periode aangezien dit je kans op plaatsing in een productiegroep vergroot. Schrijf daarnaast alvast 27 september in je agenda voor de commissieborrel, daar kun je kennismaken met de verschillende commissies die STA! heeft. Als je dan toch bezig bent: plan 6 oktober ook meteen vrij. Dan is namelijk de verjaardag van STA!. Als je je aanmeldt voor de STA!rtweken heb je daar meteen een vrijkaartje voor.

Ben je net zo enthousiast geraakt als wij? Geef je dan op voor de STA!rtweken door je hier aan te melden! 

LET OP! Wanneer je het inschrijfformulier invult, betekent dit helaas niet automatisch dat je kunt deelnemen aan de introductieperiode. Wij zullen je binnenkort laten weten of je kunt deelnemen aan de introductieperiode van STA!.

Hieronder vind je nog wat extra informatie omtrent het aanmelden:

We vragen in het formulier wat persoonlijke gegevens en we willen graag weten wanneer jij beschikbaar bent tijdens de STA!rtweken, de introductieperiode van STA!. Daarnaast vragen we je of je borrel- of spelend lid wil worden. We willen dit nu al weten, omdat de workshopavonden alleen voor spelende leden zijn. We hopen, lieve aanstaande borrelleden, op jullie begrip! Op het formulier kun je je als toekomstig borrellid dan ook niet aanmelden voor de workshopavonden (11 en 13 september). Wel ben je van harte welkom op de eerstejaarsintroductie op 11 september en de borrels op deze avonden. Hierover ontvang je later bericht.

Voor vragen over de inschrijving of de STA!rtweken kun je altijd contact opnemen met Koen. Stuur dan een mailtje naar secretaris@sta-toneel.nl.

 

Start typing and press Enter to search