Ieder jaar start STA! met zo’n 14 regisseurs. De producties van STA! variëren van jeugdtheater tot documentairetheater tot mime. Ieder jaar is het aanbod erg verschillend en daar zoekt STA! dan ook ieder jaar verschillende regisseurs voor. Momenteel organiseren wij voor 14 groepen van elk ongeveer veertien studenten wekelijkse repetities. De studenten werken onder begeleiding van een regisseur toe naar een voorstelling die driemaal gespeeld wordt. STA! begint rond juni altijd met het zoeken van nieuwe regisseurs.

Benieuwd wie er allemaal eerder regisseerden bij STA!? Bekijk het hier! 

Wie zoeken we?

STA! is een combinatie van de gezelligheid van een studentenvereniging en de passie en het harde werken dat hoort bij het maken van een voorstelling. Onze doelstelling is om toneelspelen zo toegankelijk en gezellig mogelijk te maken. We zijn altijd op zoek naar regisseurs die bij onze vereniging passen. Dat betekent dat we als regisseur van je verwachten dat je ervaring hebt, dat je goed om kunt gaan met studenten met verschillende acteerniveaus, dat je de groep iets bijbrengt en met de groep als geheel naar een eindresultaat toe werkt.

Wat bieden we?

Daarvoor krijg je van ons ook wat terug: Elke regisseur mag elk idee pitchen. We proberen een zo divers mogelijk palet van stukken aan te bieden aan onze leden en deinzen niet snel terug van gekke of ambitieuze ideeën. Daarnaast krijgen alle regisseurs natuurlijk een groep studenten die hebben gekozen voor het desbetreffende stuk. Verder zorgen wij ervoor dat repetitieruimte is geregeld, dat er een theater is voor de voorstelling en dat er een productiebudget klaarstaat om er een geweldige productie van te maken. Binnen STA! kom je uiteraard in contact met andere regisseurs en bieden we een vergoeding aan.

Regisseren bij STA!?

Lijkt het je wat om bij ons te komen regisseren dan kun je contact met ons opnemen via ons bestuurslid regisseurszaken:

Iris Kodde
06-30948955
regisseurs@sta-toneel.nl

Start typing and press Enter to search