Spelen en/of Borrelen

Bij STA! heb je twee opties: Je wordt spelend lid en gaat een voorstelling maken samen met een enthousiaste regisseur. Naast het spelen kun je natuurlijk ook meegenieten van het verenigingsleven, je hebt namelijk toegang tot alle feestjes, borrels, weekenden en andere theatrale activiteiten. Als spelend lid betaal je een vast bedrag van €90,- en daarnaast €15,- per spelende maand, dit kan afwijken voor grotere producties zoals de musical. Afhankelijk van de lengte van je repetitieproces wordt dit bedrag dus bepaald. Daarnaast kun je borrellid worden. Wil je niet spelen, maar wel genieten van het vereningsleven? Dan is dit wat voor jou! Voor maar €30,- per jaar kun je al borrellid worden.

Lid worden

De inschrijvingen voor aankomend STA!-jaar, 2018-2019, zijn geopend! Dus schrijf je snel in via het inschrijfformulier en maak je aanmelding compleet door een kaartje te kopen voor de STA!rtweken van STA!. De inschrijvingen sluiten op zaterdag 8 september, om 23.59! Maar, vol is vol, dus wees er snel bij!

STAP 1: Klik hier om je in te schrijven voor het aankomende STA!-jaar!

STAP 2: Klik hier om je aanmelding compleet te maken door een kaartje te kopen voor de STA!rtweken

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over STA!? Neem dan contact op met onze secretaris, Roos Wever: secretaris@sta-toneel.nl. 

Start typing and press Enter to search